R5 2600 1660 Ti sistem yükseltme tavsiyeleri

theodeno

Kilopat
Ryzen 5 2600
MSI 1660 Ti Armor
MSI B450 Gaming Plus
Corsair 2 X 8 GB 3000MHz RAM
FSP Hyper 650W
PNY CS3030 500 GB SSD.

Bu sisteme R5 5600 işlemci almak istiyorum. Anakartı değiştirmeme gerek yokmuş sanırım. BIOS güncellemesi yeterli oluyormuş. 1660 Ti ekran kartı ile kullanmak sorun çıkartmaz demişlerdi. Aksini düşünen varsa belirtir zaten. Daha yüksek frekanslı RAM'lere gerek var mı? Güç kaynağı yeterli mi? Mevcut işlemci ve anakartı da satacağımı düşünürsek neler yapabilirim. Bütçe soracaksınız biliyorum ama fiyatlara çok da hakim olmadığım için bir şey belirlemedim. Tavsiyelere göre duruma bakacağım.

Ryzen 5 2600.
MSI 1660 Ti Armor.
MSI B450 Gaming Plus.
Corsair 2 X 8 GB 3000MHz RAM.
FSP Hyper 650W.
PNY CS3030 500 GB SSD.

Bu sisteme R5 5600 işlemci almak istiyorum. Anakartı değiştirmeme gerek yokmuş sanırım. BIOS güncellemesi yeterli oluyormuş. 1660 Ti ekran kartı ile kullanmak sorun çıkartmaz demişlerdi. Aksini düşünen varsa belirtir zaten. Daha yüksek frekanslı RAM'lere gerek var mı? Güç kaynağı yeterli mi? Mevcut işlemci ve anakartı da satacağımı düşünürsek neler yapabilirim. Bütçe soracaksınız biliyorum ama fiyatlara çok da hakim olmadığım için bir şey belirlemedim. Tavsiyelere göre duruma bakacağım.

Sistem gayet iyi hocam 650 de rahat rahat yeter şu anda sadece işlemci ve ekran kartının yükseltilmesi gerek.

Fiyat performans olarak daha iyiler ama hep bir sıkıntısı oluyor bunların da.

Hocam RX 6700XT kullanıyorum haziran ayında almıştım sadece 4 defa Windows 11 22H2 geldiğinde driver çökmesi yaşadım sonra Windows'un önceki sürümüne geri dönüp zaman geçtikten sonra tekrar yükledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı