R5 2600 79 derece normal mi?

ardas1503

Picopat
Arkadaşlar R5 2600 ve RTX 2060 sistemim var. CoD Warzone oynadıgım zaman işlemci sıcaklıgı 78 79 oluyor. Sizce fazla mı bu değerler?

70 dereceden sonrası işlemci için sakıncalı diye biliyorum. Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Kasanızın modeli nedir?

Bende de benzer durum vardı 1600AF ile. İşlemci ayaklarını tam sıkmadığım için ısınıyormuş. Oyun için 79 derece fazla. Videolarına baktım şimdi, 54 derece civarı oluyor R5 2600 ile.

70 dereceden sonrası işlemci için sakıncalı diye biliyorum. Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz? Kasanızın modeli nedir?

Stok sogutucu kullanıyorum kasam Sharkoon TG5.
Bende de benzer durum vardı 1600 AF ile. İşlemci ayaklarını tam sıkmadığım için ısınıyormuş. Oyun için 79 derece fazla. Videolarına baktım şimdi, 54 derece civarı oluyor R5 2600 ile.

Anlamadım normalde hiçbir oyunda olmazdı o kadar sadece CoD'da oldu.

Yukarıda yazdım Sharkoon tg5.

Önü mesh yapılı değil cam var belki o yüzden olabilir. Yukarıdaki arkadaşın mesajı da olabilir Core performance Boost'da açık olunca sıcaklık artıyor çünkü GHz yükseltiyor bildiğim kadarı ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…