1-Öncelikle merak ettiklerim şunlar. Parçalar arası uyum yaşar mıyım?
2- 600 80+ PSU almayı düşünüyorum uygun mudur?
3- Anakart ve ekran kartı bu kasaya sığar mı?
4-Sizce sorun oluşturabilecek bir durum var mı?
Sorun yapacak bir durum yok. Parçalar kasaya sığar. Keşke anakartı B450 alsaydınız ama parçalar birbiriyle uyumlu. 500W 80+ ve üstü PSU yeterlidir. Tek önerim Power Boost, Everest ve Frisby gibi markalardan uzak durun. Kaliteli bir PSU alın.
Yok ancak anakart nasıl desem çok giriş seviyesi. En kötü B350/B450'lere yönelmeni öneririm. RAM olarak bir tane 8 yerine bütçe varsa 2 tane sekiz veya 2 tane 4 GB alırsan performansta büyük artış olur. Forumda Armor model kartlarda ısınma sorunu var diyorlar, kendim kullanmadığım için bilmiyorum. Araştırmanı öneririm.
Anakarta BIOS güncellemesi yapmadan görüntü alamazsın. Bunun için de ilk jenerasyon Ryzen veya Athlon işlemci gerek.
Abidik gubidik, Veverest gibi markalardak almazsan uygundur.
Sığar.
Yok ancak anakart nasıl desem çok giriş seviyesi. En kötü B350/B450'lere yönelmeni öneririm. RAM olarak bir tane 8 yerine bütçe varsa 2 tane sekiz veya 2 tane 4 GB alırsan performansta büyük artış olur. Forumda Armor model kartlarda ısınma sorunu var diyorlar, kendim kullanmadığım için bilmiyorum. Araştırmanı öneririm.
O yüzden B350 B450 önerdim ya A320 almak saçmalıktan öte bir şey değil bence. AMD'de bunu anlamış olacak ki A420 veya A520 çipset yok. Benim bütçem yokken gidip ikinci el B350 alıp idare etmiştim, şu an B450 TUF kullanıyorum.