R5 2600 bilgisayar açılışta ansızın kapanıyor

Gökhan Özer

Hectopat
Daha fazla  
RAM
xpg 3000 mhz cl16 8+8
SSD veya HDD modeli
samsung 870 evo 500gb ve 1 tb wd blue
Ekran kartı
rx 570 sapphire
Anakart
b450m s2h
İşlemci
r5 2600
Merhabalar. Sorunum şu PC 2019 Kasım'da aldım. Aldığım günden beri ayda 1 2 kere açılırken kapanıyor. Nasıl anlatsam PC acılıyor klavye mouse ışıkları sönüyor ekrana görüntü gelmiyor PC açık olsa bile. Bazen açıldıktan sonra hemen bir yerlere tıklarsam kapanıyor. Bazen de video izlerken video donuyor PC donuyor ama ses gelmeye devam ediyor kendim manuel resetliyorum. Tabii en çok gördüğüm sorun 1. sorunum bunu çok sorun olarak görmüyorum yoksa garantiye verirdim ama yakın zamanda PC satacağım ve bir başkasına kusurlu mal vermek istemiyorum. Bu açılırken kapanma problemi neden olur sizce?

Sistem:
R5 2600.
B450M S2H.
XPG 3000 MHz CL16 8+8
RX 570 Sapphire.
Corsair VS 550 80+
Samsung 870 EVO 500GB.
1 TB WD Blue.

Anakart kusurlu bir mal olabilir. Keşke en başta aldığın yere değişim talebi yapsaydın.

@382865 olabilir ilk aldığımda yeni pc heyecanı ile ve geri göndersem baya bekleticekler düşüncesinden yapmadım.Kaç yıl oldu daha büyük bir sorun çıkmadı ama bunun sebebi tam olarak ne olduğunu öğrenmek istiyorum sadece nasıl çözülür sorun kesin anakartmı vb ?

Anakart da olabilir Power Supply da olabilir incelemeden kesin bir şey söylemem. Fakat kontrol ettirmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…