olcanasqar
Centipat
- Makaleler
- 1
Bu desktop işlemcisinin mobil taraftaki dengi olan işlemciler hangileridir (hem Intel hem AMD)?
R5 2600=i5 9500F.Bu desktop işlemcisinin mobil taraftaki dengi olan işlemciler hangileridir (hem Intel hem AMD)?
AMD her şekilde daha önde.Mobil için sordunuz galiba arkadaşlar masaüstü cevabı vermişler. AMD tarafında R5 4600H Intel tarafında i7 9750H veya 10750H.
Abi sen şaka falan mısın yav. Ya fanboy gördüm, bu kadarını görmedim arkadaş.R5 2600=i5 9500F.
Mobil tarafı sormuşsunuz düzeltiyorum. Rakibi 9750H modelidir. Ryzen tarafında tam rakibi yok ama ona da R5 4600H diyebilirim.Bu desktop işlemcisinin mobil taraftaki dengi olan işlemciler hangileridir (hem Intel hem AMD)?
Neden ki?Abi sen şaka falan mısın yav.
Laptop tarafında Ryzen 5 4500U veya 4700U ile karşılaştırılabilir. Intel tarafında ise çok değişken çünkü i5 9300H gibi bir işlemci multi core tarafında aşırı geride kalsa da single core'da 2600'ü geçiyor mesela.Bu desktop işlemcisinin mobil taraftaki dengi olan işlemciler hangileridir (hem Intel hem AMD)?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.