Ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarda topladığımda 3 sene önceydi. 30.000 toplamıştım e şimdi kardeşim 3 sene önce alınan bir ürün şimdiki kümülatif gelir vergisi üzerinden fiyatın yükseldiğini gözlemlersen 30.000₺ olan bir ürün 3 sene sonra bugün matrah üzerinde. 55/60k etmesi lazım yani 2 katı konularımı araştırırsan eski konularımı araştırırsan mutlaka vatan bilgisayarda topladığım PC’nin 3 sene önceki faturasına ulaşabilirsin günümüzde her şeyin fiyatının arttığını baz alırsan bugün 7kya 9. Nesil Apple tablet alamazken 7kya of topladığınızı söylemeniz farklı bir boyut olmuş.
Yani ıvır zıvır ekran cart curt 30.000k tutmuştu işte bilgisayar masası falan da vardı
Bu bilgisayar benim aklımda niye 30k diye kalmış acaba kredi ile aldım fiyat arttı ondan mı öyle kaldı aklımda
Bakın ben bu bilgisayarı 2021 aldım siz gelmiş fiyatı 2022 değerlendiriyorsunuz o zamanın 2. el piyasası ile bu zamanın 2. el piyasası aynı değil lütfen konuyu uzatmayın... Tamam hocam sizsiniz haklısınız. Fakat lütfen gidip o işlemciyi 3000'e koyup insanların hakkına girmeyin.
Ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarda topladığımda 3 sene önceydi. 30.000 toplamıştım e şimdi kardeşim 3 sene önce alınan bir ürün şimdiki kümülatif gelir vergisi üzerinden fiyatın yükseldiğini gözlemlersen 30.000₺ olan bir ürün 3 sene sonra bugün matrah üzerinde. 55/60k etmesi lazım yani 2 katı konularımı araştırırsan eski konularımı araştırırsan mutlaka Vatan Bilgisayar'da topladığım PC'nin 3 sene önceki faturasına ulaşabilirsin günümüzde her şeyin fiyatının arttığını baz alırsan bugün 7kya 9. Nesil Apple tablet alamazken 7kya of topladığınızı söylemeniz farklı bir boyut olmuş.
50 bin liraya şu an RTX5070'li sistemler var hocam. Sizinki kaç para eder bilmiyorum ama 5 bini geçeceğini pek sanmıyorum. "Gt1030 sistem kaç para eder" gibi bir konu açın bence, daha bilgi sahibi kişiler yardımcı olur.
Pekte 30 bin TL'ye toplamışınız gibi durmuyorsunuz, hocam gayet normal fiyatına toplamışsınız. 30 bini nereden çıkardınız.
R5 2600 1694TL
SSD 542TL
Anakart 550TL
RAM 915TL
Ekran kartını 949TL
Kasa ve PSU birlikte satılıyormuş ona da 1126TL vermişsiniz.