Satılık R5 2600 - GT1030 Rampage sistem

Ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarda topladığımda 3 sene önceydi. 30.000 toplamıştım e şimdi kardeşim 3 sene önce alınan bir ürün şimdiki kümülatif gelir vergisi üzerinden fiyatın yükseldiğini gözlemlersen 30.000₺ olan bir ürün 3 sene sonra bugün matrah üzerinde. 55/60k etmesi lazım yani 2 katı konularımı araştırırsan eski konularımı araştırırsan mutlaka vatan bilgisayarda topladığım PC’nin 3 sene önceki faturasına ulaşabilirsin günümüzde her şeyin fiyatının arttığını baz alırsan bugün 7kya 9. Nesil Apple tablet alamazken 7kya of topladığınızı söylemeniz farklı bir boyut olmuş.
Bu sistemi 3 sene önce 30.000 TL'ye mi topladınız? Beni her geçen dakika şaşırtıyorsunuz.

Yani ıvır zıvır ekran cart curt 30.000k tutmuştu işte bilgisayar masası falan da vardı
IMG_0679.png

Bu bilgisayar benim aklımda niye 30k diye kalmış acaba kredi ile aldım fiyat arttı ondan mı öyle kaldı aklımda

Okunmuyor hocam (bilgisayardayım).
Bu konuya bakın lütfen.

Ben bu bilgisayarı vatan bilgisayarda topladığımda 3 sene önceydi. 30.000 toplamıştım e şimdi kardeşim 3 sene önce alınan bir ürün şimdiki kümülatif gelir vergisi üzerinden fiyatın yükseldiğini gözlemlersen 30.000₺ olan bir ürün 3 sene sonra bugün matrah üzerinde. 55/60k etmesi lazım yani 2 katı konularımı araştırırsan eski konularımı araştırırsan mutlaka Vatan Bilgisayar'da topladığım PC'nin 3 sene önceki faturasına ulaşabilirsin günümüzde her şeyin fiyatının arttığını baz alırsan bugün 7kya 9. Nesil Apple tablet alamazken 7kya of topladığınızı söylemeniz farklı bir boyut olmuş.

50 bin liraya şu an RTX5070'li sistemler var hocam. Sizinki kaç para eder bilmiyorum ama 5 bini geçeceğini pek sanmıyorum. "Gt1030 sistem kaç para eder" gibi bir konu açın bence, daha bilgi sahibi kişiler yardımcı olur.

Son düzenleme:
Pekte 30 bin TL'ye toplamışınız gibi durmuyorsunuz, hocam gayet normal fiyatına toplamışsınız. 30 bini nereden çıkardınız.
R5 2600 1694TL
SSD 542TL
Anakart 550TL
RAM 915TL
Ekran kartını 949TL
Kasa ve PSU birlikte satılıyormuş onada 1126TL vermişsiniz.

Dosya Ekleri

• 3 copy.jpg
    3 copy.jpg
    190,8 KB · Görüntüleme: 28
Pekte 30 bin TL'ye toplamışınız gibi durmuyorsunuz, hocam gayet normal fiyatına toplamışsınız. 30 bini nereden çıkardınız.
R5 2600 1694TL
SSD 542TL
Anakart 550TL
RAM 915TL
Ekran kartını 949TL
Kasa ve PSU birlikte satılıyormuş ona da 1126TL vermişsiniz.

Bende onu anlamadım :D bu sistem 4-5k ya giderse iyi.

Bu kadar ucuz mu ya 😝 ya ben eski kafayım ya da dünya fazla gelişmiş. Neyse zaten alırsam Mac OS alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı