Sıfırı 2900 zaten hocam.En düşük 2950 diyebilirim.
Sıfırı 2900 zaten hocam.En düşük 2950 diyebilirim.
Ciddi alıcı mısınız?Hangi şehirdesiniz?
İndirim gibi şeyler ile elbette o fiyata geliyor ama Mac cihaz almak için üstüne para ekleyemeyeceğim bundan dolayı monitörü biraz fazla fiyata sattmam gerekti.Sıfırı 2900 zaten hocam.
Ekran kartı arıyorum. Tek satarım demişsiniz ama neredesiniz bilgim yok. Denizli'deyim ben.Ciddi alıcı mısınız?
İndirim gibi şeyler ile elbette o fiyata geliyor ama Mac cihaz almak için üstüne para ekleyemeyeceğim bundan dolayı monitörü biraz fazla fiyata sattmam gerekti.
Ankara'dayım. Daha detaylı bilgi pek vermek istemem.Ekran kartı arıyorum. Tek satarım demişsiniz ama neredesiniz bilgim yok. Denizli'deyim ben.
Elbette. Faturası mevcut. Cihazı MediaMarkt'tan toplattım ve bu yüzden MediaMarkt'tan aldım. Garantisi 2 yıl diye hatırlıyorum. Cihazı ocak ayında aldım.Ekran kartı için bilgi alabilir miyim ? Fatura , garanti , nerden alındı? vb.
1750 TL diyebilirim.CPU fiyatı nedir?
MacOS desteklemediği için ne yazık ki pek düşünmüyorum. Eğer kabul edersem şu an sadece macOS ile desteklenen kartları almayı düşünüyorum.Elimde MSI Gaming X 1050 2 GB modeli var. Ne kadar sayarsınız ve üstüne ne kadar versem kabul edersiniz, 1650 ile takas için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.