GTX 2070?
Bu mesajlar yüzünden ben bu sorunu yaşıyorum. Konuyu açma nedenlerimden biri de bu. İşlemci seçenlere tavsiyem ben yandım siz yanmayın
(1080P için. )
Okudukça daha fazla tilt oluyorum. Sadece FPS'e bakarak darboğaz olduğundan bu kadar eminseniz o zaman neden Afterburner indirip 5-10 dk oyun içi video çekip buraya atmıyorsunuz? Bunu yapmak bu kadar zor olmamalı.
Aslında Afterburner açık halde videosu var ama oyun içi konuşmalarımız ve oyunu çok iyi oynayamamam gibi sebeplerden dolayı atmadım. Bu iki fotoğraf o videodan alınma. Olmazsa yarın sessiz bir video çekip atarım.
Aslında Afterburner açık halde videosu var ama oyun içi konuşmalarımız ve oyunu çok iyi oynayamamam gibi sebeplerden dolayı atmadım. Bu iki fotoğraf o videodan alınma. Olmazsa yarın sessiz bir video çekip atarım.
Attığınız fotoğraflarda after burner açık değil. Açıksa bile ayarları yapılı değil. After burner kurup öyle bir 5-10 dk video çekip atın. O zaman sorun işlemcide mi değil mi anlarız.
Şöyle deneyin. 4.1 değil de 3.9 veya 4.0 gibi bir hız deneyin daha düşük voltaj ile. Ryzen 2000 serisinde çekirdekler overclock olmasa da hepsi aynı hızda çalıştıklarında bile performans artışı oluyor. Bu da işe yaramaz ise iyi bir soğutucu ya da işlemci yükseltmesi yapmak gerekebilir. Ama dediğim gibi iyi bir soğutucu ile 4ghz hızında bu işlemci gayet ideal oluyor.