R5 2600 GTX 1660 Ti sistem oyunlardan atma sorunu

Ysfozcinar

Hectopat
Benim satın almış olduğum bir bilgisayarda yaşadığım sıkıntı var da, önerinizi ve tecrübesi olan veya yaşan var mı bu sıkıntıyı? İncehesap'ta hipnos kasa adıyla satılan bir cihaz aldım ve şubat ayındandır düzgün kulanmadım ve sorunum şu şekilde, bütün oyunlarda sürekli donuyor ve bir yerden sonra hata vermeden oyunlardan atıyor. Ekran kartı 3 kere garantiye gitti değişti sıkıntı aynı. Ekran kartınının idaesini yaptım yeni kart aldım yine sıkıntı aynı. Denenen oyunlar CS:GO, LoL, PUBG, GTA 5. Masaüstü kulanımlarda sıkıntı olmadan kulanabiliyorum bilgisayara format attım düzelmedi. Testler yaptım hiçbir sıkıntı veya hata ile karsılasmadım veya ne yapmamı önerirsiniz

• AMD Ryzen 2600X işlemci
  • Gigabyte B450M Gaming anakart
  • Değiştirilen ekran kartı Sapphire RX 580
  • Şu an kullandığım ekran kartı Inno3D GTX 1660 Ti
  • G.Skill 3000 MHz RAM
  • 500 Watt PSU Gamepower
  • Seagate 1 TB harddisk

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzamdaki sistemi yeni topladım,ekran kartını incehesaptan aldım kartta herhangi bir sorun iade değişim olmadı.Siz 3 kere garantiye göndermişsiniz gönderdiğiniz her seferde kartı mı değiştirdiler?

MSI Afterburner kurup oyun içinde sıcaklıklara, kullanım yüzdelerine bakar mısınız?

Ayrıca ekran kartınız 3 kere garantiye gidip değiştiyse bariz bir problem var burada. RX580 mi değişti yoksa 1660ti mı?

Aynı sorunla uğraşıyorum. Asus strix GTX 1080 kartım var. Oyunlardan hatasız atıyor. Bazen ekran gidiyor. Bazen ise yeniden başlıyor. Farklı güç kaynağı ile denedim sonuç aynı. Garantiye 2 kez gönderdim kartta sorun yok denilerek geri dönderdiler. Ve gördüğüm kadarıyla bu sorunu bir çok kişi yaşamaya başladı. Asus ile ilgili bir sıkıntı var sanırım.

İmzamdaki sistemi yeni topladım,ekran kartını incehesaptan aldım kartta herhangi bir sorun iade değişim olmadı.Siz 3 kere garantiye göndermişsiniz gönderdiğiniz her seferde kartı mı değiştirdiler?
Aynen öyle.

MSI Afterburner kurup oyun içinde sıcaklıklara, kullanım yüzdelerine bakar mısınız?

Ayrıca ekran kartınız 3 kere garantiye gidip değiştiyse bariz bir problem var burada. RX580 mi değişti yoksa 1660ti mı?

Rx580.

Aynı sorunla uğraşıyorum. Asus strix GTX 1080 kartım var. Oyunlardan hatasız atıyor. Bazen ekran gidiyor. Bazen ise yeniden başlıyor. Farklı güç kaynağı ile denedim sonuç aynı. Garantiye 2 kez gönderdim kartta sorun yok denilerek geri dönderdiler. Ve gördüğüm kadarıyla bu sorunu bir çok kişi yaşamaya başladı. Asus ile ilgili bir sıkıntı var sanırım.

Bende anlamadım valla kardeşim.

Oyunlardaki ısı değerlerini görmemiz gerek.
Ayrıca güç kaynağın sabıkalı.

500 wat psu yok elimde bulma şansım da düşük gibi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba donma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama İncehesaptan topladığım sistemimde de sürekli oyundan atma sorunu vardı. Bunun üstüne BIOS update yaptım ve rami 8 GB'dan 16 GB'a yükselttim. Şu an en fazla ayda yılda bir atma oluyor. Kartım Zotac GTX 1060 6 GB.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı