Benim satın almış olduğum bir bilgisayarda yaşadığım sıkıntı var da, önerinizi ve tecrübesi olan veya yaşan var mı bu sıkıntıyı? İncehesap'ta hipnos kasa adıyla satılan bir cihaz aldım ve şubat ayındandır düzgün kulanmadım ve sorunum şu şekilde, bütün oyunlarda sürekli donuyor ve bir yerden sonra hata vermeden oyunlardan atıyor. Ekran kartı 3 kere garantiye gitti değişti sıkıntı aynı. Ekran kartınının idaesini yaptım yeni kart aldım yine sıkıntı aynı. Denenen oyunlar CS:GO, LoL, PUBG, GTA 5. Masaüstü kulanımlarda sıkıntı olmadan kulanabiliyorum bilgisayara format attım düzelmedi. Testler yaptım hiçbir sıkıntı veya hata ile karsılasmadım veya ne yapmamı önerirsiniz
Merhaba donma konusunda bir şey diyemeyeceğim ama İncehesaptan topladığım sistemimde de sürekli oyundan atma sorunu vardı. Bunun üstüne BIOS update yaptım ve rami 8 GB'dan 16 GB'a yükselttim. Şu an en fazla ayda yılda bir atma oluyor. Kartım Zotac GTX 1060 6 GB.
Markanın belirttiğine göre sisteminize gayet yeterli bir güç kaynağı gibi duruyor. Ancak üzerinde 80+ yazmasına rağmen bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Yani talep ettiği gücü veremiyor olabilir.