Yukarıda yazdığımı okumadın mı? Türkçe konuşuyorum.
Hocam anladımda. 1080 Ti çok güçlüymüş demek ki. Eski toprak.
Yukarıda yazdığımı okumadın mı? Türkçe konuşuyorum.
1080P'de oynayacaksanız fazlasıyla yapar, kartın yarısı tatile çıkar öyle söyleyeyim. 2K'da ise bazı oyunlarda hafif darboğaz yapabilir ama kullanılabilir.
Hocam anladımda. 1080 Ti çok güçlüymüş demek ki. Eski toprak.
Hocam peki hangi işlemciyi almalıyım darboğaz yapmaması için. Ve bu darboğaz oyun oynamamı çok mu etkiler ? Bir videoda R5 2600 ile RTX 2080'li sistem gördüm. Hiç darboğaz yapıyor gibi gözükmüyordu.1080p'de oynayacaksanız fazlasıyla yapar, kartın yarısı tatile çıkar öyle söyleyeyim. 2K'da ise bazı oyunlarda hafif darboğaz yapabilir ama kullanılabilir.
Hocam peki hangi işlemciyi almalıyım darboğaz yapmaması için. Ve bu darboğaz oyun oynamamı çok mu etkiler? Bir videoda R5 2600 ile RTX 2080'li sistem gördüm. Hiç darboğaz yapıyor gibi gözükmüyordu.
Hocam evet işte bendim. Başka bir yerde anlattım RX580 aldım üzerine para aldım ama bu ekran kartıyla olmuyor. Tekrar GTX 1080 Tİ dönmeden duramıyorum. İşlemcimde o zaman güçlüydü RX580 aldığım için işlemcimi satıp R5 2600 aldım. Şimdi GTX 1080 Tİ kullanmak için tekrar işlemci değiştirmem gerektiğini öğrendim.Hocam 1080 Ti'si misafir tarafından kırılan arkadaş siz miydiniz, ne yaptınız?
Darboğaz olur.
Hocam evet işte bendim. Başka bir yerde anlattım RX580 aldım üzerine para aldım ama bu ekran kartıyla olmuyor. Tekrar GTX 1080 Ti dönmeden duramıyorum. İşlemcimde o zaman güçlüydü RX580 aldığım için İşlemcimi satıp R5 2600 aldım. Şimdi GTX 1080 Ti kullanmak için tekrar işlemci değiştirmem gerektiğini öğrendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.