R5 2600 hala ısınmaya çözüm yok!

Tepesi metal ise tepeden de delik açılabilir.
Anlık olarak söylüyorum. İşlemciye 1 volt verdim kasanın ön paneli açık va yancaki camı da söktüm boşta sadece chrome 1 sekme açık 45 derece cs go ya girdiğimde ise 56 dereceyi geçmedi ancak kasayı böyle paramparça kullanmak istemiyorum.

İşlemcide sorun yok demek ki. Dediğim gibi yeni kasa, güzel hava akışlı fanlar, çözümün bu.

İşlemcide sorun yok demek ki. Dediğim gibi yeni kasa, güzel hava akışlı fanlar, çözümün bu.
Evet durum bunu gösteriyor Teşekkürler yardımlarınız için bu sıcaklık soununu yaşan bir çok arkadaş var ben genel bir toparlama yapayım bir sonraki mesajda belki yardımım dokunur
Arkadaşlar ilk durumda boşta 55-60 derecelerde oyunlar 89 dereceleri çıkıyordu işlemci sıcaklığım öncelikle biosdan voltajı 1 e çektim ve core boostu pasif hale getirdim bunun sonucunda sıcaklık değerim oyunlarda 72 ye kadar indir . kasamın bütün kapaklarını açtığımda ise (ön panel ve yan cam) boşta 45 oyun da da 56 dereceyi geçmedim sorun kasamda. ben daha önce macun da yeniledim çare olmamıştı bir çok arkadaş direkt sorunu macuna buluyor ancak alakası yok 2 aylık sistem sonuçta. Sharkoon TG4 isimli kasa görüntü açısından çok güzel ancak hava akışı iyi değil öğrenmiş olduk üzerine de fan takılan kasaları tercih edin ben muhtemelen üstünü kesip bir metal toz filtresi altına da fan takabilirim konuyu kapatabiliriz herkese teşekkürler.

Tabii ki işlemciyi değiştirin alt modele ve üst modele geçin demiyorum sadece değişim talebinde bulunun.

1V verdim diyor işlemciye arkadaşlar. 1V için bile boşta 45 derece fazla. İnsanlar 1.3V+ kullanıyor stok soğutucu ile de yine de arkadaşınki kadar ısınmıyor işlemci. Soğutucu montajını kesin doğru yaptım diyorsanız, imkanınız varsa başka soğutucu ile deneyin. Hala ısınma sorunu varsa bence garantiye bir yollayın işlemciyi.

aynen 1 voltta bile fazla bütün kapakların açık olmasına rağmen ben bir görüşüp bunun çaresine bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…