R5 2600 için anakart önerisi

Hocam sisteme bakın alacağınız anakarta bakın gözünüzü seveyim ne gerek var?

İlerleyen dönemlerde upgrade yapılabilir sisteme öyle kalacak diye bir şey yok ve fiyat olarak da pek uçuk kaçık değil tabii kişinin isteğine bağlı.
Bunu alma ihtimalim yüksek. İleri de bilgisayarımı yükseltmek istersem anakart sıkıntı çıkarır mı?

Ürünün yorumlarından gözüme çarpan bir yorum dikkat ediniz;

uyumsuz

Anakart tuhaf bir şekilde RX 580 ekran kartı ile uyumsuz. İki ürünü ayrı ayrı test edince kusursuz çalışıyor ama birlikte kullanacak olursanız görüntü alamıyorsunuz. Anakart ve ekran kartı tercihinizi yaparken dikkat edin.
Satıcı Hepsiburada.

Bunu alma ihtimalim yüksek. İleri de bilgisayarımı yükseltmek istersem anakart sıkıntı çıkarır mı?

Ya hocam bunu almak zorunda değilsiniz biraz daha araştırısanız daha iyi MSI anakartlar bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
Anakartta DisplayPort yok bu bence eksik yani almayın ben önerdim ama.
Hata yaptım lafımdan dönüyorum.
Ama biraz daha araştıracağım.

Ya hocam bunu almak zorunda değilsiniz biraz daha araştırısanız daha iyi MSI anakartlar bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
Anakartta DisplayPort yok bu bence eksik yani almayın ben önerdim ama.
Hata yaptım lafımdan dönüyorum.
Hocam anakartimda istediğim özellikler şunlar:
Boyutu atx olsun.
3 pin girişi olsun.(Fanlarimi ve kasanın modelinin ilk başta belirtmiştim.Fanlarimin argb sini destekleyen bir marka olsun)
İleride kasayı upgrade etmek istediğimde anakart sıkıntı çıkarmasın.

Marka önemli değil.Fanlarımın argb sini kontrol edebiliyim yeter.

Boyutu atx olsun.
3 pin girişi olsun.(Fanlarimi ve kasanın modelinin ilk başta belirtmiştim.Fanlarimin argb sini destekleyen bir marka olsun)
İleride kasayı upgrade etmek istediğimde anakart sıkıntı çıkarmasın.

Marka önemli değil.Fanlarımın argb sini kontrol edebiliyim yeter.
ASRock Pro4

1000 TL.

Ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur.

Boyutu ATX olsun.
3 Pin girişi olsun.(Fanlarimi ve kasanın modelinin ilk başta belirtmiştim. Fanlarimin ARGB'sini destekleyen bir marka olsun)
İleri de kasayı yükseltmek istediğimde anakart sıkıntı çıkarmasın.

Marka önemli değil. Fanlarımın ARGB'sini kontrol edebileyim yeter.

Bu bütçeye çıkamam diyorsan Aorus Elite modeline de bakabilirsin. Şahsen ben Aorus Elite kullanıyorum. Tam da aradığım anakart. Biraz ucuz olsun dersen ASRock B450 PRO4 tercih edebilirsin.

Kanka herkes S2H önerecektir hazırlıklı ol :D.
Ama harbi iyi anakart.

Artık hazır cevap haline gelmiş S2H ben aldım ARGB girişi olmadığı için iade ettim.

ASRock nasıldır bilmem hiç duymadım (Teknobiyotik dışında bir yerde) muhtemelen iyidir ancak siz yine gigbayte alın.

Peki Wi-Fi olsun mu?
Hocam bu arada 1000TL anakart önereceklere lütfen aldırış etmeyin anakarta o kadar para verilmez böyle bir sistem var iken.

Böyle bir sisteme bence 800 TL 750'e PSU alınmaz bence. RX 5700 XT ile CV650 kullanıyorum ben. Upgrade yapar derseniz anakart da upgrade için önemli bir parçadır. Aorus modellerinin VRM ve mosfetleri daha iyi.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00