R5 2600 için CPU fan önerisi

Biraz bilgi verseydiniz fena olmazdı. Mesela x124'de 5 ısı borusu varken x123 ve x129'da 4 ısı borusu olması enteresan değil mi? Bir de bu x123'deki ledler fixed gözüküyor. FRGB'ler kaç pindi?

ID-Coolıng SE-224-XT, Dark bir de Cooler Master'ın bir ürünü vardı, bu üçüne bakıyorum. Noctua'nın da benzer skalada ürünü var (NH-U12S'di galiba) ama onun da TR'de satıcısı yok. :) x129'un %50 üzeri fanda sesi nasıl? Bir de bilginiz varsa ARGB olmayan modeli var mı?
ARGB aktif etmeyebilirsin. Sesi yok desem yeridir. Bakım gibi durumlarda işlemci yapışmıyor fana. Cooler master montajı yaptım. Montaj içinde uğraştırıyor ama iyidir. Kısaca hava soğutucuların hepsi aynı sadece fan, bakır borular ve termal macunu önemli.

ARGB aktif etmeyebilirsin. Sesi yok desem yeridir. Bakım gibi durumlarda işlemci yapışmıyor fana. Cooler master montajı yaptım. Montaj içinde uğraştırıyor ama iyidir. Kısaca hava soğutucuların hepsi aynı sadece fan, bakır borular ve termal macunu önemli.
Esasen benim dikkat ettiğim de ses, fan ve borular. Belki işlemci değişirsem de kullanırım diye bütçeyi arttırayım dedim. Cooler Master'ın son sürümü fan olarak iyi de ledi sabit yanıyormuş yani kapatma imkanı yok x129 gibi, o kötü. F/P olarak ID Cooling ve Dark x129'a bakayım dedim de zaten x129'un stoku kalmamış ki işin bir üzücü tarafı da hem fiyatlar saçma hem de memlekette çok alternatif ürün (çeşit) yok.

Esasen benim dikkat ettiğim de ses, fan ve borular. Belki işlemci değişirsem de kullanırım diye bütçeyi arttırayım dedim. Cooler Master'ın son sürümü fan olarak iyi de ledi sabit yanıyormuş yani kapatma imkanı yok x129 gibi, o kötü. F/P olarak ID Cooling ve Dark x129'a bakayım dedim de zaten x129'un stoku kalmamış ki işin bir üzücü tarafı da hem fiyatlar saçma hem de memlekette çok alternatif ürün (çeşit) yok.

burada var, argb bağlantısı yapmazsınız olur biter.

burada var, argb bağlantısı yapmazsınız olur biter.
Burayı bir ara duymuştum ama hiç alışveriş yapmadım, bir bakayım. Teşekkürler ilginiz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı