R5 2600 ile 3600 arasındaki fiyat farkı

Sweak

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda R5 2600'üm var ve kuzenimde de R5 3600. Diğer parçalarımız aynı. İşlemci gerektiren oyunlarda doğal olarak üst kademe FPS alıyor çünkü R5 3600 önbellek ve hız olarak daha üstün fakat anlamadığım şekilde internette fiyatlarına baktığım zaman R5 3600'ün daha ucuz olduğu siteler bile gördüm kafa kafayalar ben mi yanlış bakıyorum yoksa aynı fiyattalar mı?

Şu anda R5 2600'üm var ve kuzenimde de R5 3600. Diğer parçalarımız aynı. İşlemci gerektiren oyunlarda doğal olarak üst kademe FPS alıyor çünkü R5 3600 önbellek ve hız olarak daha üstün fakat anlamadığım şekilde internette fiyatlarına baktığım zaman R5 3600'ün daha ucuz olduğu siteler bile gördüm kafa kafayalar ben mi yanlış bakıyorum yoksa aynı fiyattalar mı?
Ucuza gördüğün işlemciler kutusuz ve fansız olanlar olabilir. Çipleri aşırı derecede kötü verimliliğe sahip olanları ucuz toplama bilgisayarlara takmak için sadece şeffaf kutusuna koyup satıyorlar.

Eski işlemci stok yoktur fiyat sebebi odur.

Yardımınız için teşekkürler, üretim olmadığı için herkes kafasına göre fiyat koymuş ve dediğiniz gibi fiyatları saçma kalıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı