Sağ üstte "Ayarları kaydet, aktif et." diye bir şey var, ona basmanız gerekiyordu.@He stole my money Anlık drop sorunu olmasın da. Ama boştayken de tam çalışması yormaz mı kartı? Birde hocam o ayarlama yerleri bende yok galiba. Performans ayarlama oc var ama. Frekans ayarlamayı bulamadım. Tamamdır özele basmamız gerekiyormuş. Deniyorum şuan. Ortalama fps aynı 70 savaşta 50 küsüre düşüyor. Normal bir değer değil bence. Abim bir el daha atsın bakalım anlık drop varmı?
Bir kez denedim hocam oyun bitince baktığımda. Standart ayara geri dönmüştü.
Ayarları doğru olarak ayarlamadıysanız olabilir, gelişmiş ayarları açıp yapıyorsunuz değil mi? %'ler değil. Sadece fan ayarı filan yapıp kaydetmeyi deneyin birde.@He stole my money Basıyorum hocam. Bir süre sonra varsayılana tekrar dönüyor. Şimdi kontrol ettim tekrar dönmüş. Videonun yorumunda başkalarının da yaşadığını gördüm. Şimdi sorun işlemci de mi psu da mı ekran kartında mı? Hala çözemedim.
Hocam Wattman zaten temelinde PC'de bir arıza çıkınca ekran kartını korumaya alan bir hata. Bilgisayarın diğer parçalarına karışmıyor sadece ekran kartını hemen korumaya alıyor bir sorun gördüğünde. Şöyle bir örnek veriyim:@He stole my money Yok hocam normal şekilde yaptım % ile değil. Emin olabilirsiniz ki doğru yaptım. Neyse onu boşverelim hocam. Bugun diğer abim bilgisayar açıkken gitti kapattı tuşa basıp. Sonra iftardan sonra bilgisayarı bir açtım ram 7.9 yine. Hayda uğraş uğraş düzelmiyor. Gittim ramleri sök tak yaptım. Düzelmedi. Sonra gittim biosu sıfırlayınca düzeldi. Artık öyle yaparım bozulunca. Bence ekran kartından yapıyor bu sorunu neden bilmiyorum. Wattman hatası oluyor sanırsam. Hızlı başlatı da kapattım. Şuan yine 16.
Wattman olmayabilirde yetersiz psudan da olabilir diyor videoda Ramden olabilir diyor. Adam tüm parçaları sayıyor.
Takip etmesi zor hocam, kusuruma bakmayın. Eski ilanlarınıza bakmıştım.@He stole my money Anakart Gigabyte hocam. Çin malı olan vardı ilan onu almamıştım. Ram konusunda bilgim yok bilgisayara geçince bakarım cpu zden. Ek olarak hata wattman hatasına benzemiyorda. Çünkü kullanırken sorun olmuyor. Çökme olmuyor.
Açın, açmazsanız zaten RAM'ler 2000 küsür hızlarda çalışır. FPS farkı oluşuyor.@He stole my money Haklısınız hocam 14 sayfa olmuş.Bilgisayara geçince atarım hocam ramleride. Birde Biosta birşey gözüme çarptı XMP diye. Onu açayım mı?