@He stole my money Hocam 2k çözünürlük csde Gpu tam güç çalışabiliyor. Cpu %60 civarı ancak bazen %100e çıktığı da oluyor. %100 olduğunda da drop yiyor zaten. Drop olmasa oynanabilir.
Hocam şunları sileyim mi?
Hocam silince FPS arttı. Psikolojik mi bilmiyorum ama değil bence. CS'de 2K çözünürlükte kalabalıkta 90FPS'ye düşüyor 90-135 kalabalık olmayan yerde 140-175 arası. Drop yaşamadım düşse de 60a düştü.
@He stole my money Hocam 2k çözünürlük csde Gpu tam güç çalışabiliyor. Cpu %60 civarı ancak bazen %100e çıktığı da oluyor. %100 olduğunda da drop yiyor zaten. Drop olmasa oynanabilir.
Hocam ekran kartını takmadan önce DDU ile kaldırmadınız mı? Nys... DDU programını indirip NVIDIA seçerek kaldırın, kendiniz oradan silmeyin.
PhysX gibi yazılımlar kalabilir, bazı oyunların çalışması için lazım. DDU halleder zaten.
"Temizledikten sonra yeniden başlat." yapın, normalde RTX 2070'i sökmeden önce 3. seçeneği yapıp PC'yi kapatmanız lazımdı. İleride öyle yaparsınız.
@He stole my money Yok hocam bende silindi diye biliyordum. Amd cleanup utility ile silmiştim. Demekki silmemiş.
@He stole my money hocam fps sorunu çözüldü gibi sıfırladıktan sonra. Lolde şimdi 100ün altına inmiyor. 135 civarı ortalaması. Herşey için çok sağol hocam aklıma başka birşey takılırsa sorarım. Valla emeğin çok.
@He stole my money hocam fps sorunu çözüldü gibi sıfırladıktan sonra. Lolde şimdi 100ün altına inmiyor. 135 civarı ortalaması. Herşey için çok sağol hocam aklıma başka birşey takılırsa sorarım. Valla emeğin çok.