- Katılım
- 18 Temmuz 2019
- Mesajlar
- 8.083
- Makaleler
- 8
- Çözümler
- 99
Yüksek voltaj vermek en basitinden.İşlemciyi hor kullanmak nedir biraz açıklarmısın?
Yüksek voltaj vermek en basitinden.İşlemciyi hor kullanmak nedir biraz açıklarmısın?
İşlemciyi hor kullanmak nedir biraz açıklar mısın?
Uzun lafın kısası bence bu durumda ya GET ile 600 civarına o işlemciyi alın, ya da sıfır 1600 AF işlemciyi 750 TL'ye ve ayrıca taksit imkanı ile 3 sene garantili olarak kargo ücreti ödemeden alın.GeT ile almayacaksanız almayın. Görmediğiniz hiçbir ürünü, aracı güvenilir bir site olmadan, havale ödemeli almanızı kesinlikle önermiyorum. Piyasa dolandırıcı dolu. Onun yerine işlemciniz biraz daha az güçlü olsun, ama satın alımı güvenli ve sıfır olsun.
Yüksek voltaj versin ne olacak en fazla yüksek sıcaklıklarda çalışmış olur. Yani hor kullanmak nasıl oluyor, üstünde felan mı tepiniyorlar?Yüksek voltaj vermek en basitinden.
Mesela iğnelerini yamultup düzeltmek. Statik elektrik yüklemek. Gereksiz voltaj vererek hız aşırtma yapmaya çalışıp mavi ekran almak. Mesela 100 derecelere kadar cayır cayır çalıştırmak. Mesela termal macunsuz kullanıp sürekli işlemciyi 70 derecede kullanmak.Yüksek voltaj vermek en basitinden.
Size göre işlemciyi tepe sıcaklıklarda kullanmak normalse bir şey demiyorum. İşlemcinin hor kullanılması tabi bu olacak. Araba ile sürekli 6500 devirle gitmek gibi. Araba hararet yapmadı ama conta ne alemde belli değilYüksek voltaj versin ne olacak en fazla yüksek sıcaklıklarda çalışmış olur. Yani hor kullanmak nasıl oluyor, üstünde felan mı tepiniyorlar?
Öyle bir manyaklık kim neden yapsın, bu hor kullanmak değil zaten, kasıtlı bir şey. SapıklıkMesela iğnelerini yamultup düzeltmek. Statik elektrik yüklemek. Gereksiz voltaj vererek hız aşırtma yapmaya çalışıp mavi ekran almak. Mesela 100 derecelere kadar cayır cayır çalıştırmak. Mesela termal macunsuz kullanıp sürekli işlemciyi 70 derecede kullanmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.