R5 2600 maksimum işlemci sıcaklığı

Daha fazla  
İşlemcim R5 2600, bugün Ryzen Master uygulaması üzerinden 1,25 Voltaj olacak şekilde 4.0 GHz olarak stres testine soktum ve şu an da kullanıyorum. İşlemci sıcaklığı olarak nerelerden sonra tehlikeli oluyor beni bilgilendirebilecek bir arkadaş var mıdır?

Stok soğutucu kullanıyorsan 75 dereceye kadar çok sorun yok ama o bile fazladır. İdeali
70'i geçmemesi olur. Yalnız her çekirdeğin sıcaklığı farklı olacağı için buraya test sonucunun resmini atarsan daha iyi olur.

Başlıkla konunun uyumu... Stres testlerinde işlemci sıcaklığı 80 derece üzeri olmamalı. 80 derece olduğunu varsayarsak oyunlarda 65-70 derece civarlarında takılır işlemci.
Stres testinde 74 dereceyi gördü. Başlığı ben bu şekilde girmedim moderatör arkadaş değiştirmiş.
Stok soğutucu kullanıyorsan 75 dereceye kadar çok sorun yok ama o bile fazladır. İdeali
70'i geçmemesi olur. Yalnız her çekirdeğin sıcaklığı farklı olacağı için buraya test sonucunun resmini atarsan daha iyi olur.
Evet stok soğutucu kullanıyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı