RTX 2060 ile Cyberpunk 2077 performansı

Bu video umarım ama umarım gerçek değildir. Low ayarlarda bile 60 FPS yakalayamamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Siz merak etmeyin, bu testler %99 tırt edecek. RTX 2060 gibi bir kartın bu oyunda Low ayarlarda 60 FPS bile alamaması normal değil 😀. Tahminimnce sizin sisteminiz oyunu High ayarlarda 60 FPS+ alacaktır. Böyle bir şey olası değil. Tek neden optimizasyon olabilir, o da felaket olsa bile o sonuçlar göç alıcı değil.

:d siz merak etmeyin bu testler %99 tırt edicek.rtx 2060 gibi bir kartın bu oyunda low ayarlarda 60 fps bile alamaması normal değil.😀.Tahminimnce sizin sisteminiz oyunu high ayarlarda 60fps + alacaktır böyle bir şey olası değil.Tek neden optimizasyon olabilir oda felaket olsa bile o sonuçlar göç alıcı deil.
Oyun dünyasının optimizasyonu en çöp oyunu Flight Simulator 2020 de bile 2060S 50 FPS verebiliyor. Cyberpunk 2077 Gibi iddialı bir oyunda ultra ayarlarda 30 FPS bana mantıklı gelmiyor.

Oyun dünyasının optimizasyonu en çöp oyunu Flight Simulator 2020'de bile 2060S 50 FPS verebiliyor. Cyberpunk 2077 gibi iddialı bir oyunda Ultra ayarlarda 30 FPS bana mantıklı gelmiyor.

Vallahi ben canlı izlemiştim D1P olmadan ve DRM korumalı sürümünü 2060 gerçekten Ultra'da RTX off 40 FPS civarıydı.

Donanım arşivi instagramından bir hikaye paylaştı bakabilirsiniz, nvidia sürücü güncellemesi sonrası çok üst düzey olmayan bir kartla 100 küsürlü fps aldığından bahsediyor. Şuan 3000 serisinde 90lar zor yakalanıyorsa, sanırım bir iyileşme mevcut. Bu kalibrede bir oyun marketingde, optimizasyondan gol yiyip sadece üst seviye kitleye hitap etmek gibi bir hata yapmaz, er geç optimize edilir diye düşünüyorum.

Hocam nerede gördünüz böyle bir FPS. Şahsen RX 580 ile 30'un altında olduğu yazılıyor. Eğer dediğiniz gibiyse muazzam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buna da benim inanasım gelmedi. :) En iyisi oyunu alan arkadaşlar burada deneyimlerini paylaşırsa ortaya çıkacak.

Güzel kardeşim bu videolar fake. Yukarıda bahsettiğim videolar bunlardı işte. Sol yukarı FPS ölçeğine baktığın zaman fake olduğu bariz belli oluyor. Sakın inanmayın. Oyun ekran kartlarını inim inim inletiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı