R5 2600 - RTX 2060 düşük % kullanımı

ardas1503

Picopat
Arkadaşlar bu sistemle oyunlarda FPS düşüşü yaşıyorum anlamadıgım şekilde. GTA oynarken işlemci kullanımı %20, ekran kartı kullanımı %40 oluyor hiç 100 oldugunu görmedim bu sistemle bu FPS'leri almak üzücü oluyor sorun neydedir sizce Reddit'den baktıgımda bazıları yazılımsal bazıları işlemciden kaynaklı diyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.(Ekran kartı anakart bütün Driver'ler güncel)

İşlemci veya ekran kartı için frekans ayarı yaptınız mı yakın zamanda? MSI Afterburner vs.

Sadece MSI Afterburner'da Power limiti fulledim normal halide fule yakındı zaten onun dışında hiçbir şeyi ellemedim fakat bu sorun MSI Afterburner'i indirmeden önce de vardı
Sorun bilgisayarınızda değil GTA'da. Muhtemelen 60-80 arası FPS alıyorsunuzdur.

% Kullanımı neden öyle peki en çok ona takıldım GTA'da ful ayarlarda GPU kullanımı ful olmalı değil mi?
Sorun bilgisayarınızda değil GTA'da. Muhtemelen 60-80 arası FPS alıyorsunuzdur.

Ayriyeten Rust'da da FPS düşük oluyor 60'ın altına bile düşebiliyor bazen

% Kullanımı neden öyle peki en çok ona takıldım GTA'da ful ayarlarda GPU kullanımı ful olmalı değil mi?
Bilmiyorum. GTA5 2013 yapımı bir oyun, yeni sistemlerde böyle oluyor. GTX950M li laptıpumda %99-100 kullanıyordu, şimdi 2060 ın yarısını kullanıyor. Kenar yumuşatmayı arttırırsan % kullanımı da artıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı