R5 2600 RTX 2060 FPS sorunu

lecirabey

Hectopat
Yaklaşık 10 gün önce bir sistem topladım sistemi topladığımda herhangi bir sorun yoktu hatta PUBG Ultra ayarlarda streamlabs yayın açıp test yayını bile yaptım yaklaşık 130 140 FPS değerlerinde idi. Aynı şekilde Apex Legends oyununu da oynuyorum. Bugün Apex Legends'teki 144 FPS barajını kaldırmak için Origin ayarlar bölümünden FPS_maks unlimited gibi bir kod yazdım oyun içi FPS 144 ten 250'lere yükseldi. Streamlabs açıp yayın yapmak istediğimde çok aşırı kasmalar meydana gelmeye başladı. Mouse sağa sola hareket ettirdiğimde 10 gündür yaşamadığım droplar meydana geldi. PUBG de durum ne diye açtığımda ise yine aynı şekilde ultrada 130 140 olan değerler 100 civarına indi ve oynanamayacak dereceye geldi. Acaba hangi ayarları bozmuş olabilirim bilgisi olan var mı dır?

Tekrar ileteyim, sistemi 10 gün önce kurdum ve bu süre zarfında hiç bir sorun yaşamadım. Değerler hep istediğim gibiydi ama biraz kaşındım. Overclock vs MSI app center gibi bir program kurdum buradan OC genie açıp kapattım fan ayarlarını değiştirdim vs ama bu sorunu yaşayınca bu programı sildim BIOS'u def ayarlara getirdim yine de sorunum çözülmedi. Artık format atacağım sizlerden bir öneri ya da tavsiye alamaz isem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı