R5 2600 - RTX 2060 sisteme Ghost Spectre kurulur mu?

onuralp0

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 2060 1tb m.2 ssd b450m k ıı 16 gb 3200 mhz ram 165 hz va panel monitör R5 1600AF
Arkadaşlar Ghost Spectre kurmak istiyorum kurulur mu? Ve en son sürümünü nereden bulabilirim? Sistem RTX 2060 R5 2600 16 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemde FPS sorunu yaşadığınızı sanmıyorum. Fakat Custom osların FPS'e katkısı var mı? Var. İnput lag sorunu için de bir ilaçtır kendileri.

Eğer kurmak istiyorsanız kurabilirsiniz. Windows sürümüne karar verin, sitesi üzerinden indirin ve kurun.

Windows 10 mu 11 mi indireceksiniz?

Gerek yok günlük işte sorunlu Custom'lar. Diyelim ki yazıcıdan bir şey çıkartmanız gerekti sorun çıkıyor. Gerek yok zaten sisteminiz iyi.

Bu sistemde FPS sorunu yaşadığınızı sanmıyorum. Fakat Custom osların FPS'e katkısı var mı? Var. İnput lag sorunu için de bir ilaçtır kendileri.

Eğer kurmak istiyorsanız kurabilirsiniz. Windows sürümüne karar verin, sitesi üzerinden indirin ve kurun.

Link atma şansın var mı?

11

Gerek yok günlük işte sorunlu Custom'lar. Diyelim ki yazıcıdan bir şey çıkartmanız gerekti sorun çıkıyor. Gerek yok zaten sisteminiz iyi.

PC de bir sorun var anlamadığım şekil de almam gereken FPS'leri alamıyorum en düşük ayara da çeksem aynı en yükseğe de örnek: Forza Horizon 4 de yüksek ayarlar da 150 FPS falan almam gerekiyor benim aldığım FPS 105 ultrada da aynı ve bu sorun PUBG'de de var o yüzden yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum formatı da acele ile yapmıştım zaten o yüzden kurmak istiyorum

Folder vSbHm0 şu an bunu indiriyorum

Şu an kurulum aşamasındayım yardım eder misin?

Son düzenleme:
Link atma şansın var mı?

11

PC de bir sorun var anlamadığım şekil de almam gereken FPS'leri alamıyorum en düşük ayara da çeksem aynı en yükseğe de örnek: Forza Horizon 4 de yüksek ayarlar da 150 FPS falan almam gerekiyor benim aldığım FPS 105 ultrada da aynı ve bu sorun PUBG'de de var o yüzden yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum formatı da acele ile yapmıştım zaten o yüzden kurmak istiyorum

Folder vSbHm0 şu an bunu indiriyorum

Şu an kurulum aşamasındayım yardım eder misin?
Çok üzgünüm mesajınızı geç gördüm ne yaptınız?

Çok üzgünüm mesajınızı geç gördüm ne yaptınız?

Ghost Spectre kurdum superlite SE olanını ama içime çok sinmedi gibi bilmiyorum yani orj Windows 11'e geçmek daha mı mantıklı sanki?

Ghost Spectre kurdum superlite SE olanını ama içime çok sinmedi gibi bilmiyorum yani orj Windows 11'e geçmek daha mı mantıklı sanki?
Eğer içinize sinmediyse geçebilirsiniz bazı eksik yanları var çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı