R5 2600 RTX 3070 besler mi?

1440p çözünürlükte besleyeceğini düşünüyorum.
Darboğaz olursa ufak çaplı darboğaz olur, her oyunda olacağını da sanmam.
-
Eğer elinizde 1080p bir monitör var ise, RTX 3070 alıp belirli bir süre darboğazlı bir şekilde kullanabilirsiniz, elinizdeki işlemciyi sarı sitede satıp, Ryzen 4xxx serisi bir işlemci alabilirsin. Tabii en az B450 chipsetine sahip bir anakartın olduğunu varsayıyorum.

Sırf buradaki bilgisiz insanları düzeltmek için yıllar sonra hesaba girdim. Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz? Ryzen 5 2600 Rtx2080Ti'da dar boğaz yapmaz. 1080p'de sonuçlar şöyle:
Average bottleneck percentage: 1.93%

Dostum, böyle durumlarda bu gibi forumlara yazmak yerine, "pc build bottleneck" yaz arama motoruna, ilk çıkan sitede hem darboğazı hem de güç kaynağını vs. öğrenebilirsin. İyi forumlar.

Sırf buradaki bilgisiz insanları düzeltmek için yıllar sonra hesaba girdim. Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz? Ryzen 5 2600 Rtx2080Ti'da dar boğaz yapmaz. 1080p'de sonuçlar şöyle:
Average bottleneck percentage: 1.93%

Dostum, böyle durumlarda bu gibi forumlara yazmak yerine, "pc build bottleneck" yaz arama motoruna, ilk çıkan sitede hem darboğazı hem de güç kaynağını vs. öğrenebilirsin. İyi forumlar.
O sitelere güvenmeyin hocam. 2600 işlemci 2080Tİ gibi güçlü bir karta çok çok çok darboğaz yapar. Hele ki 1080p çözünürlükte.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı