Bu bilgisayarı aldım ama, SSD'den falan emin değilim. Bütçeyi minimum tutup güzel bir kasa yaptığımı düşünüyorum ama yine emin olamadım. Sizce güzel mi?
Kasayı iade edin. Aşırı kalitesiz bir marka. İçindeki PSU sıkıntı çıkarabilir. Onun yerine FSP CMT110A alın. Anakart fazla giriş seviye. Bütçeyi biraz daha artırıp B450 almanız daha iyi olurdu.
Kasayı iade edin. Aşırı kalitesiz bir marka. İçindeki PSU sıkıntı çıkarabilir. Onun yerine FSP CMT110A alın. Anakart fazla giriş seviye. Bütçeyi biraz daha artırıp B450 almanız daha iyi olurdu.
Araştırdığım kadarıyla eksik olan 2 şeyi de tamamladım ve tam olarak 3750 tuttu kargo + toplama ile beraber. Yine bu kurda güzel bir sistem olduğunu düşnüüyorum yorumlarınız için teşekkürler
Sizce son haliyle nasıl güzel olmuş mu?
İyi günlerde kullanmanı dilerim, fiyatına göre iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Her sistemin kusuru, eksiği vardır. RAM'i istediğin zaman ekleyebilirsin, sonuçta boş slotun var, ekran kartını da ileride yükseltebilirsin.
Araştırdığım kadarıyla eksik olan 2 şeyi de tamamladım ve tam olarak 3750 tuttu kargo + toplama ile beraber. Yine bu kurda güzel bir sistem olduğunu düşnüüyorum yorumlarınız için teşekkürler
Sizce son haliyle nasıl güzel olmuş mu?