Güzel olmuş ama az daha ekleyip ekran kartını RX 580 alabilirdin.
Adam toplamış övmek yerine niye yeriyosunuz. Kullan kardeşim sistemin güzel ekran kartını ilerde değiştirirsin RAM i artırırsın onlar sıkıntı değil.
Kasayı iade edin. Aşırı kalitesiz bir marka. İçindeki PSU sıkıntı çıkarabilir. Onun yerine FSP CMT110A alın. Anakart fazla giriş seviye. Bütçeyi biraz daha artırıp B450 almanız daha iyi olurdu.
Kasa konusunda Frisby hariç farklı marka kullansaydınız keşke. Onun dışında baya uygun fiyata toplanılmış bir sistem.
Güzel olmuş, güle güle kullanın.Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, kasada 2 değişiklik yaptım 1: kasa Aerocool Tomahawk-A 600W Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
2: Anakart : MSI B450M PRO-M2 v2 1866mhz-3466mhz(OC) AM4 mATX Anakart
Araştırdığım kadarıyla eksik olan 2 şeyi de tamamladım ve tam olarak 3750 tuttu kargo + toplama ile beraber. Yine bu kurda güzel bir sistem olduğunu düşnüüyorum yorumlarınız için teşekkürler
Sizce son haliyle nasıl güzel olmuş mu?
Tabiki de eleştiri yapacağız. Burda yaptığımız eleştiriler onun iyiliği için, ilerde pişman olmaması için.Adam toplamış övmek yerine niye yeriyosunuz. Kullan kardeşim sistemin güzel ekran kartını ilerde değiştirirsin RAM i artırırsın onlar sıkıntı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.