R5 2600 RX 570 sistem topladım, nasıl?

Keithas

Decapat
Selam arkadaşlar.

387650

Bu bilgisayarı aldım ama, SSD'den falan emin değilim. Bütçeyi minimum tutup güzel bir kasa yaptığımı düşünüyorum ama yine emin olamadım. Sizce güzel mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa konusunda Frisby hariç farklı marka kullansaydınız keşke. Onun dışında baya uygun fiyata toplanılmış bir sistem.

Adam toplamış övmek yerine niye yeriyosunuz. Kullan kardeşim sistemin güzel ekran kartını ilerde değiştirirsin RAM i artırırsın onlar sıkıntı değil.

Güzel olmuş ama az daha ekleyip ekran kartını RX 580 alabilirdin.
Adam toplamış övmek yerine niye yeriyosunuz. Kullan kardeşim sistemin güzel ekran kartını ilerde değiştirirsin RAM i artırırsın onlar sıkıntı değil.
Kasayı iade edin. Aşırı kalitesiz bir marka. İçindeki PSU sıkıntı çıkarabilir. Onun yerine FSP CMT110A alın. Anakart fazla giriş seviye. Bütçeyi biraz daha artırıp B450 almanız daha iyi olurdu.
Kasa konusunda Frisby hariç farklı marka kullansaydınız keşke. Onun dışında baya uygun fiyata toplanılmış bir sistem.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, kasada 2 değişiklik yaptım 1: kasa Aerocool Tomahawk-A 600W Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
2: Anakart : MSI B450M PRO-M2 v2 1866mhz-3466mhz(OC) AM4 mATX Anakart

Araştırdığım kadarıyla eksik olan 2 şeyi de tamamladım ve tam olarak 3750 tuttu kargo + toplama ile beraber. Yine bu kurda güzel bir sistem olduğunu düşnüüyorum yorumlarınız için teşekkürler :)
Sizce son haliyle nasıl güzel olmuş mu?

İyi günlerde kullanmanı dilerim, fiyatına göre iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum. Her sistemin kusuru, eksiği vardır. RAM'i istediğin zaman ekleyebilirsin, sonuçta boş slotun var, ekran kartını da ileride yükseltebilirsin.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, kasada 2 değişiklik yaptım 1: kasa Aerocool Tomahawk-A 600W Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
2: Anakart : MSI B450M PRO-M2 v2 1866mhz-3466mhz(OC) AM4 mATX Anakart

Araştırdığım kadarıyla eksik olan 2 şeyi de tamamladım ve tam olarak 3750 tuttu kargo + toplama ile beraber. Yine bu kurda güzel bir sistem olduğunu düşnüüyorum yorumlarınız için teşekkürler :)
Sizce son haliyle nasıl güzel olmuş mu?
Güzel olmuş, güle güle kullanın.
Tabiki de eleştiri yapacağız. Burda yaptığımız eleştiriler onun iyiliği için, ilerde pişman olmaması için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı