Çözüldü R5 2600 - RX 570 sisteme macOS kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erehnaydhin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 9 9955HX3D(laptop)
RTX5070Ti
64gb 5600mhz ram
2 tb ssd
RAM
corsair 8gb
Ekran kartı
rx570
Anakart
a320m pro max
İşlemci
ryzen 5 2600
Merhaba. Diğer rehberlerden bakarak macOS Monterey kurmaya çalıştım fakat flash bellekten çalıştırıp Monterey'i ındir'e bastığımda siyah ekranda kalıyor. Kapatıp tekrar denediğimde bu sefer beyaz ekranda Apple logosu gözüküp bir anda kapanıyor. Yardımcı olur musunuz 🙏

@e.n.e.s

@Kleyn

@claus

Son düzenleme:
Çözüm
Merhaba. Diğer rehberlerden bakarak macOS Monterey kurmaya çalıştım fakat flash bellekten çalıştırıp Monterey'i ındir'e bastığımda siyah ekranda kalıyor. Kapatıp tekrar denediğimde bu sefer beyaz ekranda Apple logosu gözüküp bir anda kapanıyor. Yardımcı olur musunuz 🙏

@e.n.e.s

@Kleyn

@claus

Sisteminiz Sequoia uyumlu. Monterey ile zaman kaybetmeyin.

@e.n.e.s

@Kleyn

@claus

Çözüm

hocam peki uygun efi dosyasini nasil bulucagim?

Hocam peki uygun EFI dosyasini nasil bulacagim?

EFI klasörü olarak Sequoia imaj makalemiz içinde bulunan klasörü kullanın. Unutmadan belirteyim EFI paketleri kısmında 3.bağlantında bulunan klasörü indireceksiniz.

Hocam bir de benim sistemde HDD mevcut problem yaratır mı belirtmeyi unutmuşum.

Hocam recovery alanina kadar sorunsuz geldim fakat uzun bir suredir ekran gri halde fare hareket ediyor klavyenin isigida yaniyor fakat baska ekran gelmiyor.

Hocam recovery alanina kadar sorunsuz geldim fakat uzun bir suredir ekran gri halde fare hareket ediyor klavyenin isigida yaniyor fakat baska ekran gelmiyor.

Hocam tamamdir NVRAM resetleyip yeniden denedigimde indirme ekranina geldi baska bir sorun olusra yazacagim.

Hocam girdim fakat aşırı yavas sistem tercihlerine basiyorum acilmiyor ya da herhangi bir uygulama acilmiyor.
Bu yaziyi yazarken daha beter oldu.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    227,8 KB · Görüntüleme: 15
  • image.jpg
    image.jpg
    233,1 KB · Görüntüleme: 20
  • image.jpg
    image.jpg
    411,1 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Hocam girdim fakat aşırı yavas sistem tercihlerine basiyorum acilmiyor ya da herhangi bir uygulama acilmiyor.
Bu yaziyi yazarken daha beter oldu.

Hocam dediğim gibi harddisk ile çok büyük performans kaybı yaşarsınız.

Son olarak hocam flash bellek takili olmadan calismiyor onu nasıl duzeltebilirim?

Bu rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı