Ryzen 5 2600 yerine 1600 tavsiye edin bence. Çünkü yeni 12 nm mimarisiyle 2600'e çok yakın bir performans veriyor. Ekran kartı olarak Sapphire RX580 8GB'lık Pulse versiyonunu öneririm. İleride RAM'i 16 yapmanızı tavsiye ediyorum. Başka bir problem yok sistemde. Güle güle kullanın.Arkadaşlar bütçem kısıtlı olduğu için sürekli PC topladığım çevremede önerdiğim bir bilgisayarcıda bu sistemi topladık 3600 TL'ye geldi bana nasıl sizlerinde görüşünü almak istedim. Kasayı bilen bilir kendiliğinden 600W'luk bir güç kaynağı mevcut, ileride HDD eklemesi yapılacaktır, tamamen bütçeyi daha fazla aşamamamdan dolayı depolamam biraz kısır kaldı, onun dışında memnunum diğer parçalardan performans olarak da beni tatmin edecek orta seviye bir sistem olduğunu düşünmekteyim. Düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Bende de aynı işlemci ve ekran kartı var daha yeni aldım. Şuan için full hd de hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım. İşlemciyi ryzen 5 1600 12 nm alabilirsin 2600 ile hemen hemen aynılar. Ordan artan bütçenle de 8gb rx 580 alabilirsin ama işlemci de ryzen 5 1600 12 nm nin altına düşme bence. Rami de ilerde 16 yaparsan daha iyi olur. Şimdiden iyi oyunlar.Arkadaşlar bütçem kısıtlı olduğu için sürekli PC topladığım çevremede önerdiğim bir bilgisayarcıda bu sistemi topladık 3600 TL'ye geldi bana nasıl sizlerinde görüşünü almak istedim. Kasayı bilen bilir kendiliğinden 600W'luk bir güç kaynağı mevcut, ileride HDD eklemesi yapılacaktır, tamamen bütçeyi daha fazla aşamamamdan dolayı depolamam biraz kısır kaldı, onun dışında memnunum diğer parçalardan performans olarak da beni tatmin edecek orta seviye bir sistem olduğunu düşünmekteyim. Düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sistemi satın almadıysanız attığım sisteme Kingston Fury 480 GB ekleyip satın almanızı öneririm.
AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, GTX1660 Super 6GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
12 Taksit Fırsatıyla Sadece Teknobiyotik.com'dawww.teknobiyotik.com
SSD dışında attığım sistemde bir sorun yok ve onuda değiştirirseniz tam satın almalık bir sistem oluyor.Isin ozu su adata dir bilmem nedir markalara hic guvenemedim kendi aldigim urunlerin kaliteli oldugunu dusunuyorum dediginiz gibi islemci kisminda 1600 ve ekran karti bi up edilebilir ona bi fiyat olceklemesi yapacagim.
Isin ozu su adata dir bilmem nedir markalara hic guvenemedim kendi aldigim urunlerin kaliteli oldugunu dusunuyorum dediginiz gibi islemci kisminda 1600 ve ekran karti bi up edilebilir ona bi fiyat olceklemesi yapacagim.
Attığınız sistemdeki anakart A320M zaten çok sağlıklı bir yonga değil. Birde çok bilinmeyen bir marka oldu mu sıkıntı yaratır.Güç kaynağınında çok güvenilir olduğunu sanmıyorum. Pek bilinmeyen ucuz marka bir şey. Her an yolda bırakabilir.SSD dışında attığım sistemde bir sorun yok ve onuda değiştirirseniz tam satın almalık bir sistem oluyor.
Dediğim gibi bütçede gram yükseltebileceğim bir durum yok ama karşılaştiracagim tesekkur ederim. Önerin için.Eki Görüntüle 491314
Bu sistemi tavsiye edebilirim. Adata gayet güvenilir bir marka. Yok istemem derseniz WD var. Inno3D ise çok kaliteli bir markadır. İsmi ülkemizde pek bilinmesede fiyat/performans markasıdır. Araştırabilirsiniz.
Attığınız sistemdeki anakart A320M zaten çok sağlıklı bir yonga değil. Birde çok bilinmeyen bir marka oldu mu sıkıntı yaratır.Güç kaynağınında çok güvenilir olduğunu sanmıyorum. Pek bilinmeyen ucuz marka bir şey. Her an yolda bırakabilir.