R5 2600 RX 580 Sistemde Görüntü Gelmiyor

harun.özdemir

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3000 mhz
SSD veya HDD modeli
mp510 480gb ve 1 tb harddisk
Ekran kartı
rx580 4 gb
Anakart
b450m pro max
İşlemci
ryzen 5 2600
165 Hz ekranı sabitleyince görüntü gitti. Geri de gelmiyor. Arada geliyor. 144'de sorunsuz çalışıyordu ama geri alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitör açılmıyor mu? Kasadan görüntü alamasa bile marka logosu falan gelir, idle modda kalır. Cihaz bağlayın falan uyarı çıkabilir. Sıkıntı monitörde de olabilir.

Şöyle ben 144 Hz destekleyen kablo almıştım sonra iade ettim 165 Hz aldım taktım açtım 165 Hz aldığımda gidip geldi 144 de açılıyor sonra 165 Hz'de ayarları kaydet dedim o andan beri görüntü geliyor gidiyor biraz zaman verse eski ayara döndüreceğim.

Anladım. O zaman kablo uygun değil gibi. Başka kabloyla deneyin veya 165 Hz olduğundan emin olduğunuz bir kablo alın. Kutudan çıkan kabloyu neden kullanmıyorsunuz?

Anladım. O zaman kablo uygun değil gibi. Başka kabloyla deneyin veya 165 Hz olduğundan emin olduğunuz bir kablo alın. Kutudan çıkan kabloyu neden kullanmıyorsunuz?

Kutudan çıkan kabloyu 2yıl 9 ay kullandım ve bozuldu garantisi yok o yüzden yenisini aldım 165 olarak aldım ama 165 Hz alınca monitör gidiyor 144 Hz de çalışıyordu ama geri alamıyorum.

Kutudan çıkan kabloyu 2yıl 9 ay kullandım ve bozuldu garantisi yok o yüzden yenisini aldım 165 olarak aldım ama 165 Hz alınca monitör gidiyor 144 Hz de çalışıyordu ama geri alamıyorum.

Bence yeni 165 diye aldığınız kablodan kaynaklanıyor. Yeni kablo almanız veya idareten bulmanız lazım bir yerden diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı