harun.özdemir Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #1 RAM 16 gb 3000 mhz SSD veya HDD modeli mp510 480gb ve 1 tb harddisk Ekran kartı rx580 4 gb Anakart b450m pro max İşlemci ryzen 5 2600 165 Hz ekranı sabitleyince görüntü gitti. Geri de gelmiyor. Arada geliyor. 144'de sorunsuz çalışıyordu ama geri alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2023
165 Hz ekranı sabitleyince görüntü gitti. Geri de gelmiyor. Arada geliyor. 144'de sorunsuz çalışıyordu ama geri alamıyorum.
KS KS harun.özdemir Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #11 clayman dedi: Bence yeni 165 diye aldığınız kablodan kaynaklanıyor. Yeni kablo almanız veya idareten bulmanız lazım bir yerden diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 144 Hz'ye monitörü nasıl çekebilirim hiçbir çözümü yok mu idareten olsa gene kullanırım. Artı 0 Eksi
clayman dedi: Bence yeni 165 diye aldığınız kablodan kaynaklanıyor. Yeni kablo almanız veya idareten bulmanız lazım bir yerden diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki 144 Hz'ye monitörü nasıl çekebilirim hiçbir çözümü yok mu idareten olsa gene kullanırım.
clayman Kilopat Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 292 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #12 harun.özdemir dedi: Peki 144 Hz'ye monitörü nasıl çekebilirim hiçbir çözümü yok mu idareten olsa gene kullanırım. Genişletmek için tıkla... Monitörden ayarlayamıyorum diyorsun. Windows'dan da görüntü alamıyorsun. Ben başka bir yolunu göremiyorum. Artı 0 Eksi
harun.özdemir dedi: Peki 144 Hz'ye monitörü nasıl çekebilirim hiçbir çözümü yok mu idareten olsa gene kullanırım. Genişletmek için tıkla... Monitörden ayarlayamıyorum diyorsun. Windows'dan da görüntü alamıyorsun. Ben başka bir yolunu göremiyorum.
KS KS harun.özdemir Decapat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #13 clayman dedi: Monitörden ayarlayamıyorum diyorsun. Windows'dan da görüntü alamıyorsun. Ben başka bir yolunu göremiyorum. Genişletmek için tıkla... CMD ile olmuyor mu sistem kurtarma ve BIOS'tan görüntü alabiliyorum. Artı 0 Eksi
clayman dedi: Monitörden ayarlayamıyorum diyorsun. Windows'dan da görüntü alamıyorsun. Ben başka bir yolunu göremiyorum. Genişletmek için tıkla... CMD ile olmuyor mu sistem kurtarma ve BIOS'tan görüntü alabiliyorum.