zOdiak
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ5-13500H
16 GB RAM
RTX 4050 LAPTOP GPU
Öncelikle iyi günler diliyorum. Bundan bir süre önce Windows 11 kullanıcısıyken Valorant TPM 2.0 hatasından ötürü Windows 10'u sıfırdan kurmustum USB bellek üzerinden. Bu olay öncesine kadar bilgisayarımda herhangi bir kasma herhangi bir drop olayı olmuyordu oluyorsa dahi çok nadir yaşanıyordu. Ben Windows 10a geçtikten sonra bilgisayarımda çok büyük bir yavaşlama oldu bilgisayarin geç açılması açıldığı zaman masaustu ikonlarının hatta görev çubuğu ikonlari dâhi geç yüklenmesi gibi sorunlar ortaya çıktı uygulama acarken vs. ama şu var ki eğer bir uygulamayı daha önceden açmışsam uygulama daha rahat eskiden olduğu gibi açılıyor. Oyunlar hakkında bilgi verecek olursam da çok fazla oyun oynayan birisi değilim CS oynuyorum cogunlukla ve önceden olduğu gibi gayet yerinde bir FPS degerine sahibim 200 ortalama olarak ama oyun ilk açıldığı zaman çok fazla drop yiyorum gerçekten çok fazla bunu haritanın yuklenme süreci olarak düşünüyorum ama sonrasında yani 2-3 dk sonra ne bir FPS düşüşü ne de bir drop yaşıyorum. Çok şey denemedim daha kötü olmasın diye ama artık dayanamadım ve belki soyleyebileceginiz bir şey vardır diye yardim isteyeyim dedim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sistem:
Ryzen 5 2600.
RX580 8 GB.
8 GB RAM.
Sistem:
Ryzen 5 2600.
RX580 8 GB.
8 GB RAM.
Son düzenleyen: Moderatör: