R5 2600 RX 590 Sistem Nasıldır?

Anakart arkadaşların dediği gibi B serisi olabilirdi gelecek için. Lakin oyun performansı konusunda şüpheniz olmasın etkilemez. Bir de kasa konusunda görüntü konusunda çok hoş ama soğutma problemleri olduğunu okumuştum TG4 modelinin. Bence bunlar ufak , halledilebilir konular.Güle güle kullanın hayırlı olsun.
çok teşekkür ederim.kasa ve anakart en bilgisiz olduğum konulardı fakat yorumun içime su serpti bencede bunlar halledilebilir çokta büyük konular değil.

Anakart arkadaşların dediği gibi B serisi olabilirdi gelecek için. Lakin oyun performansı konusunda şüpheniz olmasın etkilemez. Bir de kasa konusunda görüntü konusunda çok hoş ama soğutma problemleri olduğunu okumuştum TG4 modelinin. Bence bunlar ufak , halledilebilir konular.Güle güle kullanın hayırlı olsun.
En azından Everest almakdan iyidir. Çok kötü bir kasa değil ama ufak tefek ısı sorunları oluşabilir.

Hangi siteden topladınız ?
1 x CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz CL16 Siyah Vengeance LPX Single Kit RAM
1 x Sharkoon WPC750 750W 80 Plus Bronze ATX PSU
1 x GIGABYTE A320M S2H AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200MHz (OC) VGA DVI HDMI Anakart
1 x Sistem Montaj Hizmeti
1 x AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci (fan dahildir) - Tray
1 x Sharkoon TG4 Kırmızı USB3.0 4XLed Fan ATX Gaming Kasa
1 x Sapphire RX590 Nitro+ Gold 50th Anniversary Edition 8GB GDDR5 256Bit AMD Rdeon DX12 Ekran Kartı
1 x ADATA 240GB SU630 3D NAND Sata3 2.5'' SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)

1 TB HDD ve 8 GB daha RAM ekleyeceğim bütçem olduğu zaman. Kafamda tek bir sorun var. Anakart nasıldır? Sistemi aldım bugün öğlen gibi. Bir de PSU Sharkoon nasıl bir markadır? Garantisi vs vardı. Bana bir sıkıntı çıkarmaz inşallah.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı