Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
deniyorum reis hemen
dediklerini yaptım biraz bi youn giricem inşallah atmaz sonucununda ben sana dönücem reis
reiyz yok atıyo yine
ilk başta oyunda raund başlangıçında oyunda bug oldu sesler birbirine girdi hiçbiryere sıkamadım adama gidip bilere öldüm sonra raundu tam kazandığımızda pc gitti yine
oyun rainbow six siege
Dostum bir arkadaşımda daha yüklü bir sistem var spico'yla kullanıyor windows'u bir sorunda olmadı. Öyle diyorlarsa denemekte fayda var düzelmezse yazık olur.
Aynı işlemci ve ekran kartına sahibim o.c yapıldımı acaba pcye, birde eğer mümkünse aidata 64 veya prima 64 ile işlemciyi kararlılık testine sokar mısın? Sistemdeki güç kaynağın nedir?