R5 2600 RX 6500 XT sisteme 400W PSU yeter mi?

• Konuyu başlatan opps44
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.495

opps44

Decapat
Daha fazla  
A320 anakart.
Ryzen 5 2600.
RX 6500 XT Pulse.

G.Skill 16 2 X RAM LoL oynarken karakter takılıyor ileri tıkladığımda sıçra atıyormuşum gibi ileri gidiyor 2 dakika sonra düzeliyor. Bir önceki ekran kartım GTX 750 Ti onda da oluyordu bu takılma. RX 6500 ekran kartı aldım hâlâ devam ediyor, bir de FPS 150 olduğu halde ufak ufak takılmalar oluyor. Bir türlü anlamadım. Ekran kartının testlerde bir sorun yok gibi PSU yükseltsem düzelir mi?

A320 anakart.
Ryzen 5 2600.
RX 6500 XT Pulse.

G.Skill 16 2 X RAM LoL oynarken karakter takılıyor ileri tıkladığımda sıçra atıyormuşum gibi ileri gidiyor 2 dakika sonra düzeliyor. Bir önceki ekran kartım GTX 750 Ti onda da oluyordu bu takılma. RX 6500 ekran kartı aldım hâlâ devam ediyor, bir de FPS 150 olduğu halde ufak ufak takılmalar oluyor. Bir türlü anlamadım. Ekran kartının testlerde bir sorun yok gibi PSU yükseltsem düzelir mi?
Hocam sisteminin güç tüketimi 275W görünüyor . Bence 400W yeterli o sistem için.

Dosya Ekleri

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    110,5 KB · Görüntüleme: 70
Güç kaynağınızın marka modeli nedir? Teknik detayları bir paylaşın bakalım.

Bir de ben bu ekran kartını aldım sistem düzen tutmadı diye iade etmeyi düşünüyorum edebilir miyim? Etmeli miyim bu sistem için yeterli mi ekran kartım? SSD alacam son çare.

Güç kaynağı frisby kasanın içinde gelen PSU RGB filan var güç yetersiz olduğu için bu sorunu yapar mı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı