Oyundayken sık sık drop yiyorum. Bazen bu droplar 10 saniye kadar sürüyor bazense direkt sistemimi kitliyor ve reset atmazsam düzelmesi 5 dk sürüyor. Bazense oyuna girerken aşağıdaki hataları veriyor.
Şimdiye kadar denediğim çözümler;
HDD sağlığını kontrol ettim sağlam.
Oyunu SSD'ye kurup denedim.
Windows 10 ve 11 ile temiz format atıp denedim.
Ekran kartı sürücülerimi 3 kez DDU ile silip yükledim.
@ibrahim3531 kaç yaşında diye de sormuştum. Bun güç kaynağını kullanmıştım bayağı bir çöp, 12v kanalından yalnızca 400W verebiliyor ve eskidiyse hepten yetersiz kalıyordur.
@ibrahim3531 kaç yaşında diye de sormuştum. Bun güç kaynağını kullanmıştım bayağı bir çöp, 12v kanalından yalnızca 400W verebiliyor ve eskidiyse hepten yetersiz kalıyordur.
Yine de iyi PSU değil, 400W besleme kağıt üzerinde yetse de kalitesiz besleme işin içine girince işler değişebiliyor. Büyük ihtimalle bir power spike esnasında PSU karşılayamayıp kilitliyor.
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...