R5 2600 RX 6900 XT sistem için 850W PSU tavsiyesi

Bütçe
3000

Pascal

Decapat
Sapphire Nitro+ AMD Radeon RX 6900 XT ekran kartı.
Ryzen 5 2600 CPU.
5 adet kasa fanı.
2TB gen 4 NVMe SSD.
1TB 7200RPM HDD.
1080p 144 Hz monitör.
Sistem bu arkadaşlar, buna uygun 850 wattlık kaliteli bir PSU önerebilir misiniz? 3000 TL'yi çok geçmezse memnun olurum.
Çok teşekkür ederim.

O işlemci ile o ekran kartının gücünü tam anlamıyla alman imkansız. En kısa zamanda güçlü bir işlemci alman gerekecek.

Şöyle bir ürün olabilir. Gerçi bununda çıkış sayısı yeterli olur mu analiz etmek lazım kullanılacak ekipmanlara göre.

Şu anda Evga 600BR Kullanıyorum ve artan kablolar var :)

O işlemci ile o ekran kartının gücünü tam anlamıyla alman imkansız. En kısa zamanda güçlü bir işlemci alman gerekecek.
Zaten ekran kartını yeni aldığımdan açtım bu konuyu. PSU alabilirsem işlemciyi de uygun bir zamanda değiştireceğim, ancak 7600X ile 5600X arasındayım. 8+ yıl kadar parça değiştirmeden gitmek istiyorum, 8+ yılın sonunda F/P açısından hangisi daha iyi olur onu düşünüyorum. Sonuçta AM5 mb ve ramler saçma derecede pahalı.

Son düzenleme:
Zaten ekran kartını yeni aldığımdan açtım bu konuyu. PSU alabilirsem işlemciyi de uygun bir zamanda değiştireceğim, ancak 7600X ile 5600X arasındayım. 8+ yıl kadar parça değiştirmeden gitmek istiyorum, 8+ yılın sonunda F/P açısından hangisi daha iyi olur onu düşünüyorum. Sonuçta AM5 mb ve ramler saçma derecede pahalı.
AM4 devam etmek artık mantıksız.

Şu anda Evga 600BR Kullanıyorum ve artan kablolar var :)

5600X alsanız da 1080p'de 6900XT ile darboğaz yersiniz. 7600X alıp devam edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı