R5 2600 sistem aniden yavaşladı

CloudM

Kilopat
Daha fazla  
RAM
3000MHZ 2X8
SSD veya HDD modeli
ADATA SU650 960GB
Ekran kartı
ASUS ROG RX 570 EVO OC 4G
Anakart
ASUS PRIME B450M K
İşlemci
R5 2600
Dün gece bilgisayarım aniden yavaşladı ve donmaya başladı. Yeniden başlatayım belki düzelir dedim fakat hiçbir şey değişmedi. Şifreyi girmek için klavyeden bir tuşa bastığımda en az 10 saniye geç geliyor ekran, şifreyi girdikten sonra en az 1 dakika bekliyorum ana ekranın gelmesi için. Bilgisayar açıldıktan sonra en az 10 dakika daha bekliyorum düzelmesi için. Yüklediğim görseldeki gibi disk %100 kullanılıyor fakat her şey 0.1MB civarında. Bilgisayar kendine geldikten sonra hiçbir şekilde donma vs. yaşanmıyor.

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-28_071058236.png
    resim_2022-07-28_071058236.png
    33 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
HDD, SSD, RAM vb tüm parçaları test edin sorun varsa değiştirmeniz gerekir.
Çalıştırı başlatarak bu komutu yazıp RAM'i kontrol edin Windows aracılığı ile; " mdsched "

HDD, SSD gibi parçaların testi için bu videoyu bırakıyorum.
@CloudM
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD, SSD, RAM vb tüm parçaları test edin sorun varsa değiştirmeniz gerekir.
Çalıştırı başlatarak bu komutu yazıp RAM'i kontrol edin Windows aracılığı ile; " mdsched "

HDD, SSD gibi parçaların testi için bu videoyu bırakıyorum.
@CloudM
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

SSD ve RAM'lerimde herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. Videoda gösterilen tüm adımları denedim fakat bir şey değişmedi.

Windows güncellemesi olmuş olabilir güncellemeler kısmından kontrol edin ve sistemi yeniden başlatın belki güncelleme vardır ve güncellemeye hazırlanıyordur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı