R5 2600 sistem geç açılıyor

DemirBey-DLive

Kilopat
Yer
Denizli
Daha fazla  
Meslek
OyunTakas20
Merhabalar,
R5 2600 işlemci, RX570 ekran kartı, 16 GB 3000 MHz RAM ve 480GB Gigabyte SSD takılı bilgisayarımda fakat ilk açılışta inanılmaz yavaş açılıyor, masaüstünü görüyorum uygulamalar görünüyor fakat Discord ve Steam açılmadan hiçbir yeri tıklayamıyorum. Bu özelliklerdeki bir bilgisayarın bu kadar yavaş açılması bana çok garip geliyor. Dikkatimi çeken ise gerek Steam gerek Discord açılmadan önce WattMan hatası veriyor ve her şey normale dönüyor. Sizde sıkıntı nerededir ya da problemi nasıl tespit edebilirim?

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,
R5 2600 işlemci, RX570 ekran kartı, 16 GB 3000 MHz RAM ve 480GB Gigabyte SSD takılı bilgisayarımda fakat ilk açılışta inanılmaz yavaş açılıyor, masaüstünü görüyorum uygulamalar görünüyor fakat Discord ve Steam açılmadan hiçbir yeri tıklayamıyorum. Bu özelliklerdeki bir bilgisayarın bu kadar yavaş açılması bana çok garip geliyor. Dikkatimi çeken ise gerek Steam gerek Discord açılmadan önce WattMan hatası veriyor ve her şey normale dönüyor. Sizde sıkıntı nerededir ya da problemi nasıl tespit edebilirim?

Teşekkürler.
ctrl + shift + esc yaparak görev yöneticisini açın ve oradan başlangıç sekmesine gelin. Başlangıç etkisi yüksek olan çok uygulama var ise işinize yaramayanları kapatın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı