R5 2600 sistem kasma problemi

Sercio33

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Yeni sistem topladım. Özellikleri:
R5 2600.
ASUS RX580 8 GB OC 256 Bit ekran kartı.
XPG 3000 MHz 8 GB RAM.
256 GB M.2 SSD XPG.
ASUS B450M Dragon anakart.
Corsair Spec Delta kasa.
144 Hz 1ms FreeSync monitör.

Sorunum şu. Oyunlarda FPS değerlerim gayet iyi ama akıcılık yok. Yansıyan FPS değerini oyunlarda hissetmiyorum. Rahatsızlık veriyor. Bir de ekranda böyle renk bugusu oluyor gibi kararıp aydınlanma oluyor gibi. Ama çok küçük şekilde hızlıca. Tamamen ekran kapanmıyor yanlış anlaşılmasın. Ekrandaki renklerde oynama oluyor yani. Yani anlayacağınız performans tatmin etmiyor. RAM BIOS'tan 3000MHz yaptım. Ekran kartı güncel. BIOS güncel. Sorun nedir biri yardımcı olursa süper olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı driverindan kaynaklıdır. DDU indir. Bilgisayarın netini kes. Pcyi safe modda başlat ve DDU ile amd driverları kaldır. C de D de AMD olan dosyayı sil. Tekrar pc çalıştır normal modda. 20.2.2 driveri indirip kur. Bu da olmazsa ekran kartının giriş kablosuna, monitör kablosuna dikkat et.

Ekran kartı driverindan kaynaklıdır. DDU indir. Bilgisayarın netini kes. PC'yi safe modda başlat ve DDU ile AMD Driver'ları kaldır. C'de D'de AMD olan dosyayı sil. Tekrar PC çalıştır normal modda. 20.2.2 Driver'i indirip kur. Bu da olmazsa ekran kartının giriş kablosuna, monitör kablosuna dikkat et.

Hocam geçen DDU ile sildim AMD dosya falan silmedim ama bir deniyeyim tekrar. Akşam. Kablolara dikkat derken hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı