R5 2600 sistem LoL'de düşük FPS veriyor

Lilyther

Hectopat
  • R5 2600.
  • A520M k v2.
  • 8 GB 3200MHzX2.
  • RX580 8 GB.
İnternetten izlediğim oyun testlerinde Ultra ayarla 200FPS yakın alıyorlar ancak ben 150, fightlarda 110a düştüğü bile oluyor.
Valorant'ta sabit 165FPS alıyorum 165Hz monitör kullandığım için herhangi bir düşmede yaşanmıyor FPS'de.
Sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten izlediğiniz kaç yıl önce? Ve FPS limitini kaldırın. Valorant FPS oyunudur.

Hocam vsync ve dikey eşitlemeyi kapatın. Kare hızı sınırı varsa kaldırın. Hiç lol oynamadım ama genelde bu ayarlar yüzünden olur bu sorunlar. Bu ayarlar varsa dediğim gibi yapın muhtemelen düzelir.

Sistemin benimkine benzer bende 200 civarı FPS alıyorum sana şunu söyleyeyim FPS oyunları hariç MMO oyunlarda panelin atıyorum 144 Hz ise 144 Hz'den fazlasını göremezsin sana tavsiyem oyun içerisnden 144 FPS'e sabitlemen.

Sorun yok muhtemelen LoL eski bir oyun olduğu için Valorant kadar optimize değil.

Evet bence de bilgisayar boşu boşuna yorulmasın.

165hz monitörüm zaten radeon driverından pc yi genel olarak 165fps sabitledim geçmiyor yani hiçbir türlü 165i ancak lolde atına düşüyor

165Hz monitörüm zaten Radeon driverından PC'yi genel olarak 165FPS sabitledim geçmiyor yani hiçbir türlü 165i ancak LoL'de atına düşüyor.

LoL'de 165 altına düşmesi normal veya değil 165 altına düşmemesini istiyorsanız oyun içi ayarlardan FPS sınıırını 165'e getirin ve dikey senkronizasyonu aç a tıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…