Lilyther
Hectopat
yazdım kendimi de dalga mı geçiyorsunDostum videodaki ayarlar değil senin oyun içi ayarların lazım.
Gayet normal diye düşünüyorum.
yazdım kendimi de dalga mı geçiyorsunDostum videodaki ayarlar değil senin oyun içi ayarların lazım.
Gayet normal diye düşünüyorum.
Doğrudur işlemci farklı ancak benim işlemcim RX 580i gayet rahatlıkla besleyen bir işlemci darboğaz falan yok yani, bu kadar bariz fark olamaz diye düşünüyorum.
Yazdım kendimi de dalga mı geçiyorsun.
LoL GPU değil CPU-intensive bir oyun bu yüzden etkileyebileceğini düşündüğüm bir faktör olduğu için belirttim dostum. Arkadaş videodaki ayarların aynısını yaptım diyor zaten ona rağmen daha düşük fps alıyorsa oyun içindeki ayarlardan değildir herhaldeDemesen fark etmeyeceğim overlock video sahibinde yok benim de R5 5500 RX6500M aynı FPS alıyorum.
LoL GPU değil CPU-intensive bir oyun bu yüzden etkileyebileceğini düşündüğüm bir faktör olduğu için belirttim dostum. Arkadaş videodaki ayarların aynısını yaptım diyor zaten ona rağmen daha düşük FPS alıyorsa oyun içindeki ayarlardan değildir herhalde.
Yazdım kendimi de dalga mı geçiyorsun.
aynısını yaptım demedim. daha düşükte benimkisiLoL GPU değil CPU-intensive bir oyun bu yüzden etkileyebileceğini düşündüğüm bir faktör olduğu için belirttim dostum. Arkadaş videodaki ayarların aynısını yaptım diyor zaten ona rağmen daha düşük fps alıyorsa oyun içindeki ayarlardan değildir herhalde
Videodaki adamın 2 farklı ayarı var hocam gözle görülüyor ayarın adını bilmiyorum sorunu olan arkadaş o ayarları kapatırsa 200 ve üstü FPS görecek.
Hide eye candy ayarını kapatın anti analising ayarını kapatın altıdaki wait for vertical synd yi açın oynayın deneyin.
kardeşim ekran görüntüsü nasıl alınıyor, w+shift+s olmuyor oyundaykenVideodaki adamın 2 farklı ayarı var hocam gözle görülüyor ayarın adını bilmiyorum sorunu olan arkadaş o ayarları kapatırsa 200 ve üstü FPS görecek.
Hide eye candy ayarını kapatın anti analising ayarını kapatın altıdaki wait for vertical synd yi açın oynayın deneyin.
Yeni gördüm ben arada yazdığın orta ayar yazısını gözden kaçırmışım. mb.aynısını yaptım demedim. daha düşükte benimkisi
Anti-aliasing ayarını kapat kenar yumuşatma oluyor galiba. V-Sync'i de açma bu arada LoL'de dikey senkronizasyonun getirdiği gecikme çok kolay fark ediliyor ve çok irite edici FPS'ine de yardımcı olmayacak zaten.
Kardeşim ekran görüntüsü nasıl alınıyor, W+Shift+s olmuyor oyundayken.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.