R5 2600 sistem LoL'de düşük FPS veriyor

Doğrudur işlemci farklı ancak benim işlemcim RX 580i gayet rahatlıkla besleyen bir işlemci darboğaz falan yok yani, bu kadar bariz fark olamaz diye düşünüyorum.

Dostum oyun grafik ayarlarını atmadan sana kimse bunun cevabını vermez.

Yazdım kendimi de dalga mı geçiyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstediğim ayarlar yazdıkların değil hocam.

Demesen fark etmeyeceğim overlock video sahibinde yok benim de R5 5500 RX6500M aynı FPS alıyorum.
LoL GPU değil CPU-intensive bir oyun bu yüzden etkileyebileceğini düşündüğüm bir faktör olduğu için belirttim dostum. Arkadaş videodaki ayarların aynısını yaptım diyor zaten ona rağmen daha düşük fps alıyorsa oyun içindeki ayarlardan değildir herhalde

LoL GPU değil CPU-intensive bir oyun bu yüzden etkileyebileceğini düşündüğüm bir faktör olduğu için belirttim dostum. Arkadaş videodaki ayarların aynısını yaptım diyor zaten ona rağmen daha düşük FPS alıyorsa oyun içindeki ayarlardan değildir herhalde.

Videodaki adamın 2 farklı ayarı var hocam gözle görülüyor ayarın adını bilmiyorum sorunu olan arkadaş o ayarları kapatırsa 200 ve üstü FPS görecek.

Yazdım kendimi de dalga mı geçiyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hide eye candy ayarını kapatın anti analising ayarını kapatın altıdaki wait for vertical synd yi açın oynayın deneyin.

LoL GPU değil CPU-intensive bir oyun bu yüzden etkileyebileceğini düşündüğüm bir faktör olduğu için belirttim dostum. Arkadaş videodaki ayarların aynısını yaptım diyor zaten ona rağmen daha düşük fps alıyorsa oyun içindeki ayarlardan değildir herhalde
aynısını yaptım demedim. daha düşükte benimkisi

Anti-Aliasing ayarını kapat kenar yumuşatma oluyor galiba. V-Sync'i de açma bu arada LoL'de dikey senkronizasyonun getirdiği gecikme çok kolay fark ediliyor ve çok irite edici fps'ine de yardımcı olmayacak zaten

Videodaki adamın 2 farklı ayarı var hocam gözle görülüyor ayarın adını bilmiyorum sorunu olan arkadaş o ayarları kapatırsa 200 ve üstü FPS görecek.

Hide eye candy ayarını kapatın anti analising ayarını kapatın altıdaki wait for vertical synd yi açın oynayın deneyin.

Sorun hala daha devam ediyorsa termal macun sürücüler vb. bileşenlerde sorun var demektir veya işlemcinin performansı bu kadardır.

kardeşim ekran görüntüsü nasıl alınıyor, w+shift+s olmuyor oyundayken

Anti-aliasing ayarını kapat kenar yumuşatma oluyor galiba. V-Sync'i de açma bu arada LoL'de dikey senkronizasyonun getirdiği gecikme çok kolay fark ediliyor ve çok irite edici FPS'ine de yardımcı olmayacak zaten.

V-Sync açmak daha iyi hocam oyun içi yırtılmayı engelliyor.

Kardeşim ekran görüntüsü nasıl alınıyor, W+Shift+s olmuyor oyundayken.

Telefonundan çekip atabilirsin dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı