Merhabalar, benim sorunum mavi ekran hataları ve sebebini bilmemem. Bilgisayara format atıldı. RAM testleri yapıldı. HDD ve SSD testleri yapıldı. Ekran kartı başka bir bilgisayarda denendi ama bir sıkıntı çıkmadı. Anakartın arka lehimlerinden 2'si kırılmıştı onlar yapıldı. Sistemim şu:
MSI B-350 Gaming Pro OC.
EVGA GTX 1070FTW 8 GB OC.
16 GB Corsair 3000MHz Single RAM.
AMD Ryzen 5 2600.
1TB Seagate 7200 RPM HDD.
480GB Toshiba OCZ TR200 SSD.
Gamepower 650W güç kaynağı.
Rampage redsky 4x120mm kırmızı LED kasa.
Minidump dosyaları:
Anakart tamirli ise bundan olabilir. Kırılmış diyorsunuz ki kırık yavana atılacak bir şey değildir. Yeni dosyaları paylaşırsınız. Donanımsal sorunu @Murat5038 hocam muhtemelen var ise tespit edecektir.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
BIOS hala default değil.
Son aldığın hata Windows'a girerken aldıysan Windows kaynaklı bir sıkıntı. İmzamdan KIS 2021 ile sistemi tam tarama yapın.
Verilen DISM komutunu uygulamadıysan uygula. Sonrasında yönetici olarak açılmış cmd ile chkdsk /f /r uygulayın.
Bellek veya diskinizde sorun gözüküyor son hataya göre. Anakart için dediğiniz yeri görmeden incelemeden bir şey diyemeyiz. Şimdilik anakartı işaret eden bir şey görünmüyor.
BIOS hala default değil.
Son aldığın hata Windows'a girerken aldıysan Windows kaynaklı bir sıkıntı. İmzamdan KIS 2021 ile sistemi tam tarama yapın.
Verilen DISM komutunu uygulamadıysan uygula. Sonrasında yönetici olarak açılmış cmd ile chkdsk /f /r uygulayın.
Bellek veya diskinizde sorun gözüküyor son hataya göre. Anakart için dediğiniz yeri görmeden incelemeden bir şey diyemeyiz. Şimdilik anakartı işaret eden bir şey görünmüyor.
BIOS hala default değil.