R5 2600 sistemde CPU fan kablosu çıkarılamıyor

Anakart
Gigabyte B450
İşlemci
R5 2600
Merhaba. Macunu değiştirmek için R5 2600'ün stok soğutucusunu çıkartmaya çalışıyorum ancak bir türlü kablosunu çıkartamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Vidaların çıkık olduğuna tek tek baktım. CPU fan kablosu da çıkık. Ona rağmen ne kadar sağ sol yaparsam yapayım çok az hareket ediyor. Altta video bıraktım konu ile alakalı.
Video linki.

Son düzenleme:
Noldu halledebildiniz mi? Ben müsait değildim, bildirimi gördüm de konuya bakamadım.

Videoyu indirmem gerekmeyen bir yere atsanız?
Maalesef bir gelişme yok. Kasanın arka kısmı bakmak için açmaya çalıştım ancak sanki kırılıyormuş/bükülüyormuş gibi hissettirdiği için vazgeçtim. Video'yu şuradan izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gözüktüğü kadar dönüyor, tabi ona dönmek derse. Vidalardan da büyük oranda eminim çıktığına. Emin olmak için arkayı açıyım bakıyım dedim ama tam açılmıyor gibi.
Arkadaki plaka düşmediyse vidalar çıkmamıştır. Kasanın arkasını neden açamıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…