psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 25 Kasım 2023 #1 Anakart Gigabyte B450 İşlemci R5 2600 Merhaba. Macunu değiştirmek için R5 2600'ün stok soğutucusunu çıkartmaya çalışıyorum ancak bir türlü kablosunu çıkartamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. Macunu değiştirmek için R5 2600'ün stok soğutucusunu çıkartmaya çalışıyorum ancak bir türlü kablosunu çıkartamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
KS KS psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 26 Kasım 2023 #11 Lee Yubin dedi: Yapabildiniz mi? Bi bilgisayarcıya götürün olmadı, yoksa elinizde kalacak gibi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tekrar topladım macunu sürmeden. Başka bir zaman bakacağım ama bu elimle sökülcek gibi değil. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Yapabildiniz mi? Bi bilgisayarcıya götürün olmadı, yoksa elinizde kalacak gibi. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı tekrar topladım macunu sürmeden. Başka bir zaman bakacağım ama bu elimle sökülcek gibi değil.