R5 2600 Sistemde Görüntü Gelmiyor

Belleğe ışık geldiğini anladım, benim sorduğum power düğmesine bastığınız zaman sistemin tek verdiği karşılık bellek ışıklarının yanması mı? Fanlar dönüyor mu ve sistem çalışıyor gibi görünüyor mu?
Görüntü gelmiyor derken ekranın siyah olmasını mı kast ediyorsunuz yoksa No Signal gibi bir yazı var mı?
Bütün her şey sorunsuz gözüküyor, fanlar, hdd, ram. Ekran siyah değil hiç gelmiyor yani no signal.

Yazdıklarınız olayı görmeyen biri için kafa karıştırıcı, söyledikleriniz her yöne çekilebilir cinsten..
Ekran siyah değil hiç gelmiyor dediğinizin karşılığı zaten ekranın siyah olduğu anlamına gelmiyor mu ama sonuna da No Signal yazmışsınız.
Neyse belleği diğer slota almayı denediniz mi? Denemediyseniz bilgisayarı kapatın, gücünü kesip power düğmesine 4-5 defa bastıktan sonra belleği dikkatlice söküp diğer slota takın. daha sonra sistemi çalıştırın.

Yazdıklarınız olayı görmeyen biri için kafa karıştırıcı, söyledikleriniz her yöne çekilebilir cinsten..
Ekran siyah değil hiç gelmiyor dediğinizin karşılığı zaten ekranın siyah olduğu anlamına gelmiyor mu ama sonuna da No Signal yazmışsınız.
Neyse belleği diğer slota almayı denediniz mi? Denemediyseniz bilgisayarı kapatın, gücünü kesip power düğmesine 4-5 defa bastıktan sonra belleği dikkatlice söküp diğer slota takın. daha sonra sistemi çalıştırın.
Bunuda denedim, en iyisi haftasonu gidip bütün testleri tek tek yaptırıp kesin bir sonuca ulaşmak. Yoksa daha çok uğraşacağım.

Kablolamayı doğru yaptığınızdan emin misiniz? 4+4 kablonun takılı olduğuna emin misiniz? Bazen sorun o kadar göz önündedir ki ihtimal vermediğiniz için gözünüzden kaçar. Kasaya şöyle bir göz gezdirin sakin kafayla her şeyi tekrar kontrol edin.

Kablolamayı doğru yaptığınızdan emin misiniz? 4+4 kablonun takılı olduğuna emin misiniz? Bazen sorun o kadar göz önündedir ki ihtimal vermediğiniz için gözünüzden kaçar. Kasaya şöyle bir göz gezdirin sakin kafayla her şeyi tekrar kontrol edin.
Bunu sabah bir kontrol edeyim. Aslında gerçekten sorun kablolamadaysa çok üzülürüm ancak sanmıyorum defalarca kontrol ettim. Çözüme ulaşırsam bilgilendiririm. Sizede iyi akşamlar, gecele, vaktinizi çaldım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı