MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Ek olarak HD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş. Her iki diskinde test sonuçları tam olarak paylaş. Hem emin olalım. En azından diskte sorun olup olmadığını anlamış oluruz. Başka sorun varsa ona yöneliriz. Amacım aklımızda soru kalmasın.
Ek olarak HD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş. Her iki diskinde test sonuçları tam olarak paylaş. Hem emin olalım. En azından diskte sorun olup olmadığını anlamış oluruz. Başka sorun varsa ona yöneliriz. Amacım aklımızda soru kalmasın.
PC açılmıyor artık, açılırsa 2-5 dk sonra donuyor ve belli zaman sonra mavi ekran veriyor.
DDU ile grafik surucusunu temızledım, ilk actıgımda kendı kendıne eskı bir surumu kurdu. Su an 2 saat oldu mavı ekran vermedı. Oyuna gırdım, sorun olmadı. Duzeldı gıbı ama eskı sürücü kullanıyorum su an, sıkıntı olur mu?