R5 2600 sistemde mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan WMRTW
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 678
İşletim sistemi
Windows 10

WMRTW

Femtopat
  • R5 2600.
  • GTX 1650 Super.
  • 2x8 16 GB RAM.
Farklı farklı mavi ekran hataları alıyorum.

HDD'ye aynı şekilde test edebilir misin?

Ek olarak HD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş. Her iki diskinde test sonuçları tam olarak paylaş. Hem emin olalım. En azından diskte sorun olup olmadığını anlamış oluruz. Başka sorun varsa ona yöneliriz. Amacım aklımızda soru kalmasın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-03-29 214643.png
    Ekran görüntüsü 2021-03-29 214643.png
    81,3 KB · Görüntüleme: 40
HDD'ye aynı şekilde test edebilir misin?

Ek olarak HD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş. Her iki diskinde test sonuçları tam olarak paylaş. Hem emin olalım. En azından diskte sorun olup olmadığını anlamış oluruz. Başka sorun varsa ona yöneliriz. Amacım aklımızda soru kalmasın.
tam sonlardaydı tarama mavi ekran yedi

O zaman "error scan" testi yapmayın.

HDD'nin HD Tune yazılımı ile "health" sekmesini ve HD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş.

"error scan" testi uzun sürüyor.

Aldığınız mavi ekranın minidump dosyasını paylaşın.

O zaman "error scan" testi yapmayın.

HDD'nin HD Tune yazılımı ile "health" sekmesini ve HD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerini paylaş ve S.M.A.R.T verilerini paylaş.

"error scan" testi uzun sürüyor.

Aldığınız mavi ekranın minidump dosyasını paylaşın.
PC açılmıyor artık, açılırsa 2-5 dk sonra donuyor ve belli zaman sonra mavi ekran veriyor.

DDU ile grafik surucusunu temızledım, ilk actıgımda kendı kendıne eskı bir surumu kurdu. Su an 2 saat oldu mavı ekran vermedı. Oyuna gırdım, sorun olmadı. Duzeldı gıbı ama eskı sürücü kullanıyorum su an, sıkıntı olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı