R5 2600 sistemde Metin 2'de düşük FPS

Berkis64

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimi yaklaşık 2 ay önce aldım. CS:GO ve GTA 5 cok iyi FPS'ler alırken Metin 2 CH1'de pazarların orada 10 FPS görmekteyim.

İşlemci: R5 2600.
Ekran kartı: RX 570.
RAM: Corsair 8 GB 3000MHz.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
PSU: Corsair vs 650.

Ryzen 9 3900X ile anca tutuyorum ben de mavi 1. köyde. FPS 10'lara düşmüyor gideri var yine ama cidden baya zorluyor sistemi. Ki bu bence çok kalabalık olan tüm oyunlarda oluyordur. Knight Online, Metin2 gibi oyunlarda bu denli hissetme sebebimiz, gerçekten çok fazla kişinin oynaması. Görselliği olan oyunlarda hiç kasmayan sistem neden böyle eski oyunlarda kasıyor diyoruz, ama o görselliği ön planda olan oyunlarda hiç 1 kareye 1000 kişi düşüyor mu acaba? . Hayat Knight Online ve Metin2 de.

@FallenAngels1246 sistemi zorlamasıyla alakası yok dostum. MSI Afterburner ile değerlere bak istersen ne işlemci zorlanıyor ne ekran kartı ne de RAM. Eski sistemimde HD 4300 varken de aynı değerleri alıyordum ben hatta daha iyiydi bile diyebilirim. Olay tamamen optimizasyon ile ilgili. Eskidi artık oyunlar.

Pentium'la daha yüksek FPS alıyorum ben.

Yıllardır metin2 oyununda olan bir problem, çok fazla işlem olduğu için kasıyor, bunu engellemenizin bir yolu yok ama en azından pazar isimlerini ve bütün isimleri kapatarak minimuma indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…