R5 2600 sistemde out of memory hatası

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10 kullanıyorum ve şu ana kadar RAM kullanımım normaldi, hiç bu şekil bir problem yaşamadım. Öncelikle arka planda herhangi bir oyun açıken Chrome'da 2 sekmeden daha fazla açınca out of Memory hatasını veriyor. Bazen Chrome çöküyor bazen ekran gidip gidip geliyor. Assassin's Creed Syndicate oynamaya başladım. Dün oyunda hiç problem yaşamadım ancak bugün oyuna devam et dedikten 5 saniye sonra oyun kapanıyor. Bazen hata veriyor bazen vermiyor. Virüs olabileceğinden şüphelendim ve ESET yükledim ancak hiçbir şey bulamadı. Yakın dönemde Technopat üzerinden Mafia: Definitive Edition yaması ve Tamindir üzerinden AC Syndicate yaması indirdim. Başka da GitHub'dan bir dosya indirmem gerekmişti. Onun haricinde riskli bir indirme hatırlamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

İşlemci: R5 2600
RAM: 1x8 Kingston
Ekran kartı RX 6500 XT
Anakart Gigabyte A520M H

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle eğer bir virüs vs. bulunmadı ise bilgisayarı rahatlatmak adına yüklediğiniz programları kaldırın. Out of memory hatası ile karşılaştığınızda veya bilgisayar kasarken görev yöneticisinden hangi uygulamanın RAM harcadığına göz atabilirsiniz.

Öncelikle eğer bir virüs vs. bulunmadı ise bilgisayarı rahatlatmak adına yüklediğiniz programları kaldırın. Out of memory hatası ile karşılaştığınızda veya bilgisayar kasarken görev yöneticisinden hangi uygulamanın RAM harcadığına göz atabilirsiniz.
Hangi uygulamanın harcadığına bakıyorum ve hep normal uygulamalar çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı